• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara kanama

TuseSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
151
97
48
Merhaba bayanlar benim bat 23 Eylül yumurtlama günüm geçti diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabiki. 2-3 gündür karnimda sancı batma var bugün 4bucuk gibi akıntıyla beraber çok hafif kan lekesi geldi az önce idrarla beraber yine kan gördüm peceteyle kontrol ettim biraz daha geldi. Acaba kist mi war yoksa yumurtlama kanaması olabilir mi? Kist olmasından çok korkuyorum:KK42::KK43:

Merhaba bayanlar benim bat 23 Eylül yumurtlama günüm geçti diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabiki. 2-3 gündür karnimda sancı batma var bugün 4bucuk gibi akıntıyla beraber çok hafif kan lekesi geldi az önce idrarla beraber yine kan gördüm peceteyle kontrol ettim biraz daha geldi. Acaba kist mi war yoksa yumurtlama kanaması olabilir mi? Kist olmasından çok korkuyorum:KK42::KK43:
Bayanlaaaaarr fikri olan yook mu

Neden korkuyorsunuz ki? Korkunuzu yenmek için jinekoloji doktorundan yardım almalısınız. Yumurtlama döneminde kanama olduğunu hiç duymadım belki vardır bilemiyorum ama bence muayene olun varsa bile tedavisi mevcut birşey her zaman erken teşhis önemlidir. İçinizi rahat tutun 🙏

ben de iki aydır yumurtlama dönemimde kanama yaşıyorum geçmişte de yaşardım kistim vardı ilaç kullandım. benim de endişe seviyem oldukça yüksek doktorda panik atağımın azmışlığı bile var canım ama korkam bişiy olmaz, bi git baktır bence :)

Neden korkuyorsunuz ki? Korkunuzu yenmek için jinekoloji doktorundan yardım almalısınız. Yumurtlama döneminde kanama olduğunu hiç duymadım belki vardır bilemiyorum ama bence muayene olun varsa bile tedavisi mevcut birşey her zaman erken teşhis önemlidir. İçinizi rahat tutun 🙏
Daha önce de kistim vardı ve dk hapı kullandım geçti evet ama hem 2 ay daha uzuyor hamile kalma şansım hemde dengem alt üst oluyor adet düzenim bozuluyor . Hamilelik isteyen biri için de 2-3 ay çok uzun geliyor

Daha önce de kistim vardı ve dk hapı kullandım geçti evet ama hem 2 ay daha uzuyor hamile kalma şansım hemde dengem alt üst oluyor adet düzenim bozuluyor . Hamilelik isteyen biri için de 2-3 ay çok uzun geliyor
Kökten çözmek en etkili yöntem. Kistin türüne bağlı . Şuan bende de var doktor gerek duymadı lakin gerek duysaydi elbette kullanacaktim . Sağlıklı bir gebelik için gerekli. Üzülmeyin lütfen

ben de iki aydır yumurtlama dönemimde kanama yaşıyorum geçmişte de yaşardım kistim vardı ilaç kullandım. benim de endişe seviyem oldukça yüksek doktorda panik atağımın azmışlığı bile var canım ama korkam bişiy olmaz, bi git baktır bence :)
Öncelikle msj ve rahatlaaya çalıştığın için teşekkür ederim Haklısın belki korkulacak bişey yok ama dogum kontrol hapı kullanmak zoruma gidiyor. Bebek için umudumu kaybediyorum😞

Kökten çözmek en etkili yöntem. Kistin türüne bağlı . Şuan bende de var doktor gerek duymadı lakin gerek duysaydi elbette kullanacaktim . Sağlıklı bir gebelik için gerekli. Üzülmeyin lütfen
Bende geçen aylarda da kist olmuştu sürekli kullanmak zoruma gidiyor, umudum azalıyor.

yumurtlama döneminde kanama olabılıyor normal..bende de bazı aylar olur belkı cıft yumurtladın bu ay ya da gec yumurtlamısta olabılırsın.

yumurtlama döneminde kanama olabılıyor normal..bende de bazı aylar olur belkı cıft yumurtladın bu ay ya da gec yumurtlamısta olabılırsın.
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim cevabınız için . Peki doktora göründünüz mü yani sizde kist var mıydı?

Bende geçen aylarda da kist olmuştu sürekli kullanmak zoruma gidiyor, umudum azalıyor.
Çok iyi anlıyorum kuzum seni, en azından kontrolünü ol kafan rahat etsin . Bak mesela başımdan geçen olayı anlatayım sana geçen hafta cuma günü normal jinekolojik muayeneye gittim. Genel kontrol amaçlı bende 3 aydır bebek istiyorum korunmuyoruz; doktora girdim vajinal muayene yaparken idrarın mı var dedi hayır dedim o zaman çok büyük bir kistin var dedi hemen MR istedi. Öyle telaşlandım ki. Anlatamam, mr çekildim sonuç çıktı doktora gösterdim 6.5 cm kist dedi. Daha bir ay öncesine kadar hiç birşey yoktu. Bu durumda ameliyat şart , fakat farklı komplikasyonlar olursa yumurtalığı almak zorunda kalabiliriz ve bunun için bir doçent ya da profesör ile gorusmeni öneririm dedi kendine güvenemedi. Ve tabiki bu durumda gebeliğin çok riskli olduğunu söyledi. Özele gittim o da ameliyat dedi. 2 gün önce devlet hastanesinden bir doçent doktorla görüştüm muayene etti ve tüm söylediklerinin tam aksini söyleyip senin kistin basit bir kist hiç bir riski yok kendi kendine eriyecek ki şuan bile 4.5 cme düşmüş gayette gebe kalabilirsin dedi. Yani diyeceğim şu ki ne olursa olsun Yüce Rabbim nasibimizde varsa bir sekilde olduruyor. Docente gitmeden önce sabah ezanı gece yarısı öyle dua ettim ki bir hafta gözümden yaş dinmedi. Hiç üzülme Allah'ın izniyle hepimiz anne olacağız inşallah. Çok uzun oldu kusura bakma belki içini bir nebze rahatlatırim diye anlattım❣️

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim cevabınız için . Peki doktora göründünüz mü yani sizde kist var mıydı?
hayır hıc kıstım olmadı.Ben cok uzun sure doktor takıbınde ovulasyon gunlerını takıp ettım ordan bılıyorum.Ilk farkettıgımden doktora msj atmıstıö.Bende hafıf pembemsı kan geldı dıye.Doktorum yazmıstı bazen yumurtanın catladıgu zaman boyle kanamalar olabılır normal.Oyuzden her ay degıl bazı aylar gordugumde hıc tedırgın olmadım ben aksıne yumurtladım şimdi çatladı dıye anlıyordum🙊

Çok iyi anlıyorum kuzum seni, en azından kontrolünü ol kafan rahat etsin . Bak mesela başımdan geçen olayı anlatayım sana geçen hafta cuma günü normal jinekolojik muayeneye gittim. Genel kontrol amaçlı bende 3 aydır bebek istiyorum korunmuyoruz; doktora girdim vajinal muayene yaparken idrarın mı var dedi hayır dedim o zaman çok büyük bir kistin var dedi hemen MR istedi. Öyle telaşlandım ki. Anlatamam, mr çekildim sonuç çıktı doktora gösterdim 6.5 cm kist dedi. Daha bir ay öncesine kadar hiç birşey yoktu. Bu durumda ameliyat şart , fakat farklı komplikasyonlar olursa yumurtalığı almak zorunda kalabiliriz ve bunun için bir doçent ya da profesör ile gorusmeni öneririm dedi kendine güvenemedi. Ve tabiki bu durumda gebeliğin çok riskli olduğunu söyledi. Özele gittim o da ameliyat dedi. 2 gün önce devlet hastanesinden bir doçent doktorla görüştüm muayene etti ve tüm söylediklerinin tam aksini söyleyip senin kistin basit bir kist hiç bir riski yok kendi kendine eriyecek ki şuan bile 4.5 cme düşmüş gayette gebe kalabilirsin dedi. Yani diyeceğim şu ki ne olursa olsun Yüce Rabbim nasibimizde varsa bir sekilde olduruyor. Docente gitmeden önce sabah ezanı gece yarısı öyle dua ettim ki bir hafta gözümden yaş dinmedi. Hiç üzülme Allah'ın izniyle hepimiz anne olacağız inşallah. Çok uzun oldu kusura bakma belki içini bir nebze rahatlatırim diye anlattım❣
Allah razı olsun çok teşekkür ederim evet biraz olsun rahatladım. Benim daha önce oluşan kistler de 5 cm zararsizdi ama d k hapı kullanmak zorunda kaldım maalesef belki de doktor hatası. İnanın bende 1 haftadır ağlamaktan göz altlarim morardı özellikle cuma geceleri duamı eder uyurum çünkü gerçekten çok istiyorum ee öyle olunca da 2 belki 3 ay uzun geliyor 😒 Allah'ım bize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲

hayır hıc kıstım olmadı.Ben cok uzun sure doktor takıbınde ovulasyon gunlerını takıp ettım ordan bılıyorum.Ilk farkettıgımden doktora msj atmıstıö.Bende hafıf pembemsı kan geldı dıye.Doktorum yazmıstı bazen yumurtanın catladıgu zaman boyle kanamalar olabılır normal.Oyuzden her ay degıl bazı aylar gordugumde hıc tedırgın olmadım ben aksıne yumurtladım şimdi çatladı dıye anlıyordum🙊
Çok iyiymiş :KK39: teşekkür ederim inşallah benimki de yumurtlama kanamasıdir bu arada Allah kalbinize göre versin 🤲

Allah razı olsun çok teşekkür ederim evet biraz olsun rahatladım. Benim daha önce oluşan kistler de 5 cm zararsizdi ama d k hapı kullanmak zorunda kaldım maalesef belki de doktor hatası. İnanın bende 1 haftadır ağlamaktan göz altlarim morardı özellikle cuma geceleri duamı eder uyurum çünkü gerçekten çok istiyorum ee öyle olunca da 2 belki 3 ay uzun geliyor 😒 Allah'ım bize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Kıyamam canım benim, hiç sıkma canını. Soğan kürünü denedin mi kuzum kistler için? Ben şimdi ona başlayacağım çok yakınlarım hep bunun erittiler. Ve birde maydanoz , maydanozu suda haşlayıp genital bolgene koyacaksın kuzum tüm iltihabı söküyor. Rabbim dermansız dert vermesin🌼❣️

Kıyamam canım benim, hiç sıkma canını. Soğan kürünü denedin mi kuzum kistler için? Ben şimdi ona başlayacağım çok yakınlarım hep bunun erittiler. Ve birde maydanoz , maydanozu suda haşlayıp genital bolgene koyacaksın kuzum tüm iltihabı söküyor. Rabbim dermansız dert vermesin🌼
Denemedim bazıları da faydası olmuyor dedikleri için hiç girişmedim. Belki de Allah yazmışsa her şekilde olur dediğim için bitkisel tedavi yöntemlerni denemedim

Canım sonuç ne oldu

Canım yumurtlama dönemi kanaması nasıl olmuştu sende? Başka belirtileri ne oluyor bende ilk defa kanama yaşıyorum da

Canım yumurtlama dönemi kanaması nasıl olmuştu sende? Başka belirtileri ne oluyor bende ilk defa kanama yaşıyorum da
canım yumurtlama akıntısı içinde kırmızı ni kan geliyo akıntıyla beraber geliyo bende şeffaf akınıtımın içinde bazne iki gün sürüyo ama peçeteye silince geliyor

Back
X