Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar.son Adetim 7 ağustos. 25 ağustosta bende kahve rengi bir akıntı oldu. Yerleşme kanıdır diye düşündüm. 3-4 gun çok az birşey geldi. Bugun 5 ci gun kesildi sanırım. Kimde hamilelik oldu bu kanama sonrası ve kaç gün sürdü?
Merhabalar.son Adetim 7 ağustos. 25 ağustosta bende kahve rengi bir akıntı oldu. Yerleşme kanıdır diye düşündüm. 3-4 gun çok az birşey geldi. Bugun 5 ci gun kesildi sanırım. Kimde hamilelik oldu bu kanama sonrası ve kaç gün sürdü?
Benim oldu tam adet günümde kahverengi lekelenmeler başladı 4-5 gün az az devam ediyor ve bugün test yaptım pozitif inşallah bi sorun olmaz umarım sende hayırlı haberler alırsın :)
Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah
ben6 ay bundan once dış gebelik gecirdim.lekelenme başladı adet gunumden beta verdim yukselmedi.dış gebelikmiş şimdi kan gordum kormaya başladım ya yine olursa dıye
Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah
ben6 ay bundan once dış gebelik gecirdim.lekelenme başladı adet gunumden beta verdim yukselmedi.dış gebelikmiş şimdi kan gordum kormaya başladım ya yine olursa dıye
Adet gunumde akıntı oldu koyu kahve rengi. Karın altı az az agrı sancı gibi birşeyler oldu. Beta ikinci ilkten biraz düşük cıktı.anladık ki dış gebelik
Adet gunumde akıntı oldu koyu kahve rengi. Karın altı az az agrı sancı gibi birşeyler oldu. Beta ikinci ilkten biraz düşük cıktı.anladık ki dış gebelik
[/QUOTE geçmiş olsun çok şuanki durumunuz nedir
Dış gebelik yanı rahimde yerleşmeyen gebelik. Tübte kalıyor ve üzerine vaktinde düşülmezse tüpü patlatma riskide var. Ama bende erken bildik iğne ile düştü.o iğneden 6 ay gebelik yasak