• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara kanama

El34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
13
5
36
24
Merhaba hanımlar ben Ekim ayinin 30 u civarı regl olmuştum ve Kasım ayının 5-6 si gibi bitti eşimle ayın 8 inde birlikte olduk ve ayın 15 inde tuvalet kağıdına hafif miktarda lekelenme geldi başka gelmedi ve ondan bir kaç gün sonra kasıklarımda batma hissettim şimdi bu hamilelik belirtisi olabilirmi bir tane çocuğum var ve emziriyorum ayriyeten sprial de var Acilllllll

Eklentiler

• IMG-20191115-WA0008.jpeg
    IMG-20191115-WA0008.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 145
Yerlesme kanamasi olabilir ben hic yasamadim ilk cocugumda ama genelde bu sekilde olabilirmis adete yakin yada 1 hafta oncesinde olabiliyomus kac gun var adetinize? Supheleniyorzaniz test yapin iciniz rahat etsin

Yerlesme kanamasi olabilir ben hic yasamadim ilk cocugumda ama genelde bu sekilde olabilirmis adete yakin yada 1 hafta oncesinde olabiliyomus kac gun var adetinize? Supheleniyorzaniz test yapin iciniz rahat etsin
Şuanda 3 4 gün var kesin sonuç çıkar MB yoksa bekleyim mi

Çıkar eğer bu yerleşme kanamasıysa

Ben 31inde adet oldum ama bahsettiğiniz tarih yumurtlamaya denk geliyor bence benim o civarda yumurtlama oldu ondan kaynaklı bir kanama olmuş bence hamilelik değil

Ben 31inde adet oldum ama bahsettiğiniz tarih yumurtlamaya denk geliyor bence benim o civarda yumurtlama oldu ondan kaynaklı bir kanama olmuş bence hamilelik değil
Ama bende yumurtalama gününde kanama olmuyor ki daha önce olmadı ve oğlumda da ben böyle oldum

Ama bende yumurtalama gününde kanama olmuyor ki daha önce olmadı ve oğlumda da ben böyle oldum
Bazılarındada Bu şekilde olup hamile cıkmayabiliyorlar o yüzden yoksa bende de hiç yumurtlama kanaması olmadı. Siz en iyisi 3 gün sonra bir test yapın yinede.

Teşekkürler yinede farklı fikirleri olanlar yazabilir mi

başka yorumlarda yapın lütfen endiseliniyorum ve korkuyorum eyer hamilelik belirtisiyse ria var bir zararı olur mu şuan doktora gidemedim ve bu akşam yada yarın test yapsam kesin sonun alirmiyim lütfen bilgi verin

başka yorumlarda yapın lütfen endiseliniyorum ve korkuyorum eyer hamilelik belirtisiyse ria var bir zararı olur mu şuan doktora gidemedim ve bu akşam yada yarın test yapsam kesin sonun alirmiyim lütfen bilgi verin
Sonuç ne oldu

Back