• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara kanama yumurtlama kanaması bilgisi olanlar lütfen yardımm

azracelizc

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
18 yaşındayım evli değilim 6 ay önce yumurtalık filmi çekilmiştim temiz çıkmıştı.Yaklaşık 1 yıldır regl bitiminden 1 hafta sonra her ay düzenli olarak ağrı ve şeffaf akıntıyla karışık kan geliyor.Bu her ay aynı günler oluyor.Bu akıntıdan 2-3 hafta sonrada regl oluyorum.Adet döngüm 37 gün daha önce böyle bi şikayeti olan bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.Açıkcası tedirgin oluyorum çocuk sahibi olmama engel olur diye🙆🏻‍♀️

18 yaşındayım evli değilim 6 ay önce yumurtalık filmi çekilmiştim temiz çıkmıştı.Yaklaşık 1 yıldır regl bitiminden 1 hafta sonra her ay düzenli olarak ağrı ve şeffaf akıntıyla karışık kan geliyor.Bu her ay aynı günler oluyor.Bu akıntıdan 2-3 hafta sonrada regl oluyorum.Adet döngüm 37 gün daha önce böyle bi şikayeti olan bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.Açıkcası tedirgin oluyorum çocuk sahibi olmama engel olur diye🙆🏻‍♀️
Bahsettiğinin benzerini 2aydır yaşıyorum canım yumurtlama akıntısı.Dediğin gibi düzenli belli döngüde yaşıyorsun bunu.Engel bir durum değil diye biliyorum istersen tekrardan bir doktora git canım

Back