• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara kanama ve sonrası gelmeyen adet

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
645
53
31
Kozlar selam lütfen bi bilginiz varsa bana yardımcı olun :KK43: cok stresliyim 9 ocakta ara kanama yasadım tarlusal kullandım 10.15 gun sonra adetin gelecek dedi doktor gelmedi adetim :( gittim betahcg bakdırdım negatif cıkdı bi kac gundur de gogus agrım ve hassasiyetim ve akıntım basladı gebelik olsa cıkmazmıydı ustunden 40 gun gecti hala yok ne adet ne gebelik iyice şiştim patlayacagım sanki :KK43: ne yapmalıyım

Son gebelik testini ne zaman yaptın canım? Kanda mi baktirdin

Kozlar selam lütfen bi bilginiz varsa bana yardımcı olun :KK43: cok stresliyim 9 ocakta ara kanama yasadım tarlusal kullandım 10.15 gun sonra adetin gelecek dedi doktor gelmedi adetim :KK43: gittim betahcg bakdırdım negatif cıkdı bi kac gundur de gogus agrım ve hassasiyetim ve akıntım basladı gebelik olsa cıkmazmıydı ustunden 40 gun gecti hala yok ne adet ne gebelik iyice şiştim patlayacagım sanki :KK43: ne yapmalıyım

Canım bi ara bende kullanmıştım tarlusal ama sen ilacı bıraktın mı yoksa kullanmaya devam mı ediyorsun

Son gebelik testini ne zaman yaptın canım? Kanda mi baktirdin
Evet kanda dün yaptrdım canım negatif yani dün ayın 9ndan snra ki 37.38nci gün felan oluyor artık ne adet geliyor ne beta pozitif :KK43: adetleriö hep duzenlidir normalde uc ay once de dusuk yapmıstım ama

Canım bi ara bende kullanmıştım tarlusal ama sen ilacı bıraktın mı yoksa kullanmaya devam mı ediyorsun
Benim adetlerim düzenli olur du ilk defa ocakta ara kanamam oldu stresten dedi doktor tarlusal b seferlik kullandım 24 ocakta adetim gelmeliydi doktora gore ama yok :KK43:

Benim adetlerim düzenli olur du ilk defa ocakta ara kanamam oldu stresten dedi doktor tarlusal b seferlik kullandım 24 ocakta adetim gelmeliydi doktora gore ama yok :KK43:

Canım o ilacı bildiğim kadarıyla 5-6 gün kullanıp bıraktığın zaman adet oluyosun benimde adetleriö düzenliydi dr banad vermişti ama ben ilacı almadığım gün adet olmuştum senin durumun bi enteresan bu ilacı kullandığın sırada hamile olabiliyomusun bilemiyorum

Canım o ilacı bildiğim kadarıyla 5-6 gün kullanıp bıraktığın zaman adet oluyosun benimde adetleriö düzenliydi dr banad vermişti ama ben ilacı almadığım gün adet olmuştum senin durumun bi enteresan bu ilacı kullandığın sırada hamile olabiliyomusun bilemiyorum
Benim gelmiyor ;) valla şaştım doltor bkle dedi ama olay ne anlamadım

Back