ARA KANAMA VE KAHVERENGI AKINTI HAMILELIK BELIRTISIMI??

Test yapıcam eyer hamileysem size soyleyecem umarim oyle olur cok istiyorum Rabbim gorur insAllah beni

Canım benimde kahverengi kanamam oldu ama adet günümde geldi 1 gün kadar sürdü lekelenme şeklindeydi toplasan bi avuç içi kadar anca olmuştur şuan 9 haftalık hamileyim. İnşallah sende hamilesindir. Bi 10 gün kadar bekle kan testi ver bence

Ayyy Allah bağışlasın
İnşAllah hamileyimdir hep dua ediyorum umarım Rabbim beni duyar.♡

Göğüslerim sızlıyor biraz da ya
Dün sol mememin ucunda sızı vardı simdi ikisinede vuruyor

Merhaba arkadaşlar benim dün sabah kahverengi çok az akıntım oldu bugün de aynı şekilde adet oluyormuşum gibi sancım var göğüs uçlarım ağrıyor 5 gündür reglime bir hafta var böyle olup gebe olan var mı

Merhabalar benim 14 Haziran yumurtlama günümdü. Ovulasyon testiyle takip ediyordum. Ertesi günkü testimde çatlama olduğunu gördüm. Ve yumurtlamadan sonraki 3.4. ve 5.gunlerde peçeteye silinecek kadar açık kahverengi lekelenme yaşadım. Yani bugün yumurtlamadan sonraki 5.günüm.Adetime 6 gün var. Adet mı olacağım acaba diye düşünüyorum.Bilgisi olan var mı ? Nisan ayında ben de düşük yaptım

Umarımm hamilesindir canım benim belirtilerimiz oyle tuhsf gi gebelik derkn adet geliyor Allah gonlumuze gore verir inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…