ARA KANAMA VE KAHVERENGI AKINTI HAMILELIK BELIRTISIMI??

Elacelep1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
74
17
3
22
KIZLAR MERHABA..
ŞU BİR KAÇ GÜNDÜR TUHAF BİR AKINTIM VAR.
KAHVERENGI AKINTIM VAR VE O ARADA KAN DA GELIYOR.
2 GUN KAN GELDI SONRA KESILDI AMA NE ÇOK FAZLA NE ÇOK AZ.
KAHVERENGI AKINTI HALA DEVAM EDİYOR.
TUVALETE GIDINCE HAFIF BI PEMBELIK GÖRÜYORUM SADECE
DOKTORA DA GITMISTIM ÖNCEDEN HİÇ BİR SORUNUM YOK KIST YOK HER YERIME BAKTIRDIM.
EŞIMLE İLİŞKİYEDE GİRMİŞTİM EN FAZLA 6 VEYA 7 GÜN OLMUŞTUR İLİŞKİDEN 1 2 GÜN SONRA BAŞLADİ BU AKINTILAR.
BELİMDE KASIKLARIMDA SANCI OLUYOR. ADETIME DAHA 16 GÜN VAR LÜTFEN YARDIM EDİN BEBİŞ DE İSTİYORUM.
1 2 HAFTADIR İLAC TAKVIYESI ALIYORUM.
FOLIK ASIT VE DEMİR ILACI.
ŞUAN İSE SADECE BEYAZ AKINTI VAR

yani böyle şeylere yerleşme kanaması diyolar ama o kadar erken sürede de yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum hayatım, umarım yerleşme kanamasıdır ama acele etme stres yapma daha 16 gün var adete yani şuan yumurtlama döneminde olmalısın

Canım kimyasal olabilir kana baktır sonra doktora gözük büyük ihtimalle kimyasal yaşıyorsun gibi geldi bende de aynısı olmuştu

Canım kimyasal olabilir kana baktır sonra doktora gözük büyük ihtimalle kimyasal yaşıyorsun gibi geldi bende de aynısı olmuştu
Kimyasal olması için gebelik testinin pozitif olması lazım ve sonrasında betanın düşmesi lazım. Nasıl hemen kimyasal kanısına vardınız ki?

Akıntıdan önce denemiştim 1 kere
suan beyaz akinti mi su gibimi rengi anlayamadim kesildi birden.
Kimyasal dedi bir hanım da uzuldum biraz
2 inci gebeliğim ilkini ölu doğum yaptık 5 aylıktı

Yumurtlama zamanı kanama olabilir. Bende hep oluyordu mesela. Adetinize daha varmış büyük ihtimalle yumurtlama yaşıyorsunuz

Kimyasal olması için gebelik testinin pozitif olması lazım ve sonrasında betanın düşmesi lazım. Nasıl hemen kimyasal kanısına vardınız ki?
Hanüz test yapmadım yapsammı diye dusunuyorum eyer cikmazsa da çok üzülücem erken döllenme olabilir diyorum bilmiyorum ama baya moralim bozuk ya

Hanüz test yapmadım yapsammı diye dusunuyorum eyer cikmazsa da çok üzülücem erken döllenme olabilir diyorum bilmiyorum ama baya moralim bozuk ya
Kimyasal değil 2 kere yaşamış biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim. Kimyasalın süreci bambaşka. Herkes kimyasal sanıyor iki kanama gelince. Önce pozitif göreceksiniz betanız yükselecek sonra düşecek kanama başlayacak adet zamanı. Adet gelmeden gelen kanama kimyasal olmuyor. Betanın düştüğünü görmek ya da düşük beta görmek demek. Siz ya yumurtluyorsunuz ya da ilişki olduysa hafif zedelenme olmuş olabilir. Kafanıza takmayın. Her ara kanama probleme işaret değil.

Umarım kimyasal değildir ilk bebeğimi ölü doğurdum 1 sene oldu 5 aylıktı onun acisini hala atlatamadim ama gene istiyorum rabbim umarim görür beni.
Test yapsam mı acaba daha cok da erken ama bilemedim.

Umarım kimyasal değildir ilk bebeğimi ölü doğurdum 1 sene oldu 5 aylıktı onun acisini hala atlatamadim ama gene istiyorum rabbim umarim görür beni.
Test yapsam mı acaba daha cok da erken ama bilemedim.
İnşallah hamilesindir arkadaşım gönülden diliyorum adetime 16 gün var diyorsun eminsen eğer malesef yumurtlama zamanındasın ama yok şüphem var diyorsan adetinin tarihi yanlıştır belki de hamilesindir test yap öğren hemen. Bebeğin için üzüldüm başın sağolsun cennette bir meleğin var. Sebebi ne oldu? Dekolman mı?

Regl düzeniniz nedir? En son regliniz nasıldı?

Bunları sorma sebebim şu, eğer düzensiz regl oluyorsanız veya son adetiniz farklı filan olduysa, bir hafta öncekinden değil de daha önceki ilişkilerinizden gebe kalmış olabilirsiniz. Eğer durum böyle ise test yapın. Yok değilse yumurtlama döneminden dolayı da olabilir ağrılar ve akıntılar. Veya herhangi bir vajinal enfeksiyon filan da olabilir.

Ya bismillah kadin daha yumurtlama doneminde adetine 16 gun var ne kimyasali sasirdiniz mi insanlari sacma sapan yonlendirip korkutmayin kimyasal adet gecikmesiyle ya da adet zamani olur

Büyük ihtimalle yumurta çatlarken kanama olmuştur benim de olmuştu direk acaba düşük filanmı yapıyorum dedim gittim yumurtan çatlamış ondan kaynaklı dedi dktor

Kalbi durdu

Adetim 3 aydır düzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…