• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara kanama ve akıntı

pembekitap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
1
0
1
25
Arkadaşlar 18 yaşındayım ve koronadan dolayı hastaneye de gidemiyorum. 2 aydır reglm bi anda 7 günden 3 e düştü ve deli gibi akıntı ve ara kanama olmaya başladı. Kanlı akıntılar regl bittikten 8 10 gün sonra başlıyor ve regl olana kadar sürüyor çok korkuyorum ne olduğunu bilmediğim için ve iğrençç bir durum. Sürekli ama sürekli ev gitme ihtiyacı hissediyorum rahatsızlıktan dolayı. Böyle bişey yaşayan var mı? Lütfen bilgisi olan yazsın😣

Aynı durum bende de var ya adetim biteli 1 hafta oldu ve kahverengi akıntı geliyor. Ne olduğunu da bilmiyorum 🙁

Bazi kadinlar yumurtlama zamani lekelenme yasar, cikolata kistleri de ara kanama yapar ayni zaman da enfeksiyon da olabilir. Ihmal etme yasin genc

Arkadaşlar 18 yaşındayım ve koronadan dolayı hastaneye de gidemiyorum. 2 aydır reglm bi anda 7 günden 3 e düştü ve deli gibi akıntı ve ara kanama olmaya başladı. Kanlı akıntılar regl bittikten 8 10 gün sonra başlıyor ve regl olana kadar sürüyor çok korkuyorum ne olduğunu bilmediğim için ve iğrençç bir durum. Sürekli ama sürekli ev gitme ihtiyacı hissediyorum rahatsızlıktan dolayı. Böyle bişey yaşayan var mı? Lütfen bilgisi olan yazsın😣
Duzensizlik olmaya baslamis ama 20 yasina kadar duzeni oturuyo ama sizin de ara kanamalarinizin olmasi kist olabilir hormonlarla ilgili olabilir en sagliklisi uygun zamanda doktora gitmeniz

Bol su ic agri fln olursa mutlaka git ama
Hiç ağrım yok sadece dün akşam adet olacakmışım gibi hissettim sonra yumurtlama dönemim yaklaşıyor diyedir dedim. Gece uyandım açık pembeydi sabah kalktığımda kahverengi olmuştu şimdi de geçti zaten

Back