- 8 Mayıs 2021
- 11
- 0
- 22
- Konu Sahibi merrrrrrrrve
Merhaba kızlar. Size kısaca birkaç zamandır yaşadığım sıkıntılardan bahsedeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaklaşık 3 aydır erkek arkadaşımla düzenli prezervatif ile korunmalı cinsel ilişkimiz var. Öncesinde sürtünme yolu ile de temasta bulunuyoruz. Erkek arkadaşım ilk cinsel deneyimim öncesinde bir birlikteligim olmadı. En baştan başlamam gerekirse anlatmaya, ilk cinsel birleşmemiz sırasında inanılmaz canim acıdı kizlik bozulması gerçekleşti fakat canim çok acıdığı için devam edemedik ve bu bir süre devam etti hatta vajinismus olduğumu düşündüm hala düşünüyorum çünkü zevk alamıyorum 3 ay olmasına rağmen kendimi ilk girişte çok kasıyorum ve biraz acıyor sonra yavaş yavaş geçiyor. Ve hiç zevk alamıyorum. Geçen gün cinsel ilişkimiz sırasında prezervatif farketmeden çıkmış ve vajinamın içinde kalmış erkek arkadaşım bir bosalma yaşamadı bu yüzden hamilelik ihtimali çok düşük ama ertesi gün vajinamda bir baskı hissettim ve içimden prezervatif 1 gün sonra kendiliğinden çıktı bu yüzden bir bosalma olmasa da böyle birsey yaşadığım için çok korktum. Daha sonra regl oldum reglim kısa sürdü normalden. Şuanda yeni bitmiş olmasına rağmen hafif kalamam var ama çok hafif pembemsi bir kanama peçeteye hafif geliyor öyle düşünün sizce neden olur ? Hafif oturunca ve yürürken vajinamda acı hissediyorum nedeni nedir bunun ?