Ara kanama sorunu yaşıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Obor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Obor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
93
53
38
Adetim normalde 6 gün sürüyor. 7, 8 aydır adetim bittikten sonra kanama görüyorum. İlk başlarda kırmızı renkte oluyordu bu kanama ama şimdilerde kahverengi tonlarında ve akıntı şeklinde ve 6 gün sürüyor. Kahve telvesi, toprak taneleri gibi pıhtılı oluyor. Normal adet sırasındaki kanamam da bu hali almaya başladı ve rengi de kahverengiye dönmeye başladı. Bir ayda 12 gün adet görüyormuş gibi oluyorum. Bu günlerde karnımın sol alt kısmında hareket edince aniden beliren ağrı yaşıyorum. Jinekoloğa gittim ama beni muayene etmeden ve ultrason bakmadan, kan testlerine göre hareket ederek hematolojiye gitmemi söyledi. Ama ben gitmedim. Şu an için bulunduğum konum itibari ile gidebilme imkanım da yok. Sizce bu durum her kadında görülebilen normal bir durum mu? Siz de böyle iki adet arasında kanama görüyor musunuz?

adetin 14,günü felan mı oluyor aynısı bende de var.

Evet, o zamanlarda oluyor. Yumurtlama günlerinde. Bazen 13. gün de olabiliyor ama o günlere denk geliyor. Size de geçmiş olsun.

peki geçtimi şimdi.geçtiyse nasıl geçti.gebeliğe engel mi?
Hayır geçmedi her ay oluyor. Evli değilim zaten de ama neden kaynaklandığını bilmediğim için engel olur mu bilemiyorum. En yakın zamanda gidecem hastaneye. Sizde de 6 gün mü sürüyor?

bazen altı bazen 4 bazen 2 değişiyor.kırılma kanaması dedi dr.
Benimki de o nedenledir büyük ihtimalle. Gebeliğe engel değildir o zaman. Çünkü yumurta kırıldığı için kanama oluyor. Hatta bu günleri gebe kalmak için değerlendiriyorlarmış. Çünkü yumurtlama gününde gebe kalma şansın yüksek. Kanama olmasından yumurtlama gününde oldukları anlasılıyormuş. İnternette böyle şeyler yazıyor.

bazı drlar engel diyor bazıları değil diyor.bu sorunu yaşayanlar gebe kalamamiş paylaşmış bilemiyorum araştırdıkça canım skılıyor.inş değildir.

Ben de Fsh yüksekliği nedeniyle ara kanamalar yaşamaya başladım .doktorum cyclo pro. Yu kullanmamı söyledi. 3 ay kullandım kanamalarım kesildi 3ay düzenli adet oldum.bu ay bıraktım.yumurtlama döneminde yeniden kanamam başladı.3gündür devam ediyo.bu ay hayıt suyu kullanmaya başladım t.d. Aslan pençesiyle birlikte .bunların bi yan etkisi olmuş olabilir mi .ilaç kullanmadığım sürece böyle mi olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…