Ins canim seninde hersey gonlunce olsun ins sglikli bir sekilde bebisini kucagina alirsininşallah herşey gönlünce olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim seninde hersey gonlunce olsun ins sglikli bir sekilde bebisini kucagina alirsininşallah herşey gönlünce olur :)
Ins canim seninde hersey gonlunce olsun ins sglikli bir sekilde bebisini kucagina alirsin
Evet alındı biyopsi sırasında ama kökü de aldık mı bilmiyorum dedi doktor çünki kamerayla bakmadığı için 3 yerden parça almıştı şimdi kontrole gitcem adetin 3 günü o zaman bakcak kökü kaldıysa bir daha laparoskopi olcak kapalı ameliyat çünki o kökten tekrar çıkarmış inşallah alınmıştırPolip alindi demi
Ooo ne guzel allah bağışlasın darisi bizim basimiza ins bende yeni bi durum sandim :)canım benim iki tane var zaten :)
biri kız biri erkek, büyüdüler bile neredeyse :)
ikincisi sürpriz yumurta oldu bize işte o dönem :)))))
İnşallah canım, Allah nasip eder inşallah :)Ooo ne guzel allah bağışlasın darisi bizim basimiza ins bende yeni bi durum sandim :)
Tmm cnm ins mujdeli haber verebilirimİnşallah canım, Allah nasip eder inşallah :)
Müjdeli haber gelirse, yaz mutlaka :)
Maalesef bugun adet oldum ins onumuzdeki aylara gelir bebisTmm cnm ins mujdeli haber verebilirim
Daha yenimi adet oldun.ben oldum bugunde 10.cu gunum.ama erken oldum 21.ci gun sokuldum.bu ay nasil olacak bakalimMaalesef bugun adet oldum ins onumuzdeki aylara gelir bebis
Evet yeni oldum benimde gecen ay erken adetti demek ki hic bu kadar duzensiz adet olmamistim.bu ay tekrar duzene girer insDaha yenimi adet oldun.ben oldum bugunde 10.cu gunum.ama erken oldum 21.ci gun sokuldum.bu ay nasil olacak bakalim
İnşallah canımMaalesef bugun adet oldum ins onumuzdeki aylara gelir bebis
Amin ins canim rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlat versin insİnşallah canım
Allah hem hayırlı olanı hem de gönlüne göre versin :)))
Kac gun gecikmis oldu bu ay.desene bu ayda adetim gecikecekEvet yeni oldum benimde gecen ay erken adetti demek ki hic bu kadar duzensiz adet olmamistim.bu ay tekrar duzene girer ins
Ara kanamadan 25 gun sonra adet okdum cnm gecen ay erken adet oldum sanirim bi ayda iki kez adet oldumKac gun gecikmis oldu bu ay.desene bu ayda adetim gecikecek
Doktora gitsek adam akilli istedigimiz cevabi alamiyacagiz.adet duzenleyici verecek.Ara kanamadan 25 gun sonra adet okdum cnm gecen ay erken adet oldum sanirim bi ayda iki kez adet oldum
Aynen ben bide bi kez gittim doktora alttan muayeneden de korkuyorum biraz ins kotu bisey yoktur da duzene girer adetim bu zamana kadar hic aksama olmamisti bir iki gun disinda hayirlisi adetim bitti benimde ins bu ay hamile kalirimDoktora gitsek adam akilli istedigimiz cevabi alamiyacagiz.adet duzenleyici verecek.
Insallah hayirlisiyla hamile kaliriz hayirli ve saglikli kucagimiza alurizAynen ben bide bi kez gittim doktora alttan muayeneden de korkuyorum biraz ins kotu bisey yoktur da duzene girer adetim bu zamana kadar hic aksama olmamisti bir iki gun disinda hayirlisi adetim bitti benimde ins bu ay hamile kalirim