• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ara kanama sonrasi....

Ins canim seninde hersey gonlunce olsun ins sglikli bir sekilde bebisini kucagina alirsin :KK66:

canım benim iki tane var zaten :)
biri kız biri erkek, büyüdüler bile neredeyse :)
ikincisi sürpriz yumurta oldu bize işte o dönem :)))))

Polip alindi demi
Evet alındı biyopsi sırasında ama kökü de aldık mı bilmiyorum dedi doktor çünki kamerayla bakmadığı için 3 yerden parça almıştı şimdi kontrole gitcem adetin 3 günü o zaman bakcak kökü kaldıysa bir daha laparoskopi olcak kapalı ameliyat çünki o kökten tekrar çıkarmış inşallah alınmıştır

Arksdaşlar bişey daha sorucam bilginizvarmı acaba araştırmalarıma göre hamilelikbelirtisi olarak göz bebeklerinde büyüme ve ateşinin 37 nin üstünde olmasıda bir olasılıkmış Çevresinde olan varmı bu şekilde

Slm arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...2 ay ayda 2 kare regli oldum bunun için Dr. Gittim reglimin 5 ci günü prolomit kullanmaya başladım . 15 günde hap bitti 3 gün sonra Yasmin hapına başladım. Ilk gün normal geri kalan 13 gün akıntı şeklinde kanamam oldu 4 gün düzeldi . Sonra kahvemsi akıntı oldu 3gün sonrada hapım bitti. 6 gün sonra regli oldum bugün 5. Günüm ama toplasan bir pet çıkmaz bunun yani sıra bel ağrım var geceleri artıyı son 2 gündürde sabahları saat 6 gibi acıkıyorum bundan bi 10 veya 15 gün öncede göğüslerim şişmişti dokunamıyordum o geçti ama şüpelendim test Yaptım negatif bu hapları kullanırken gebelik imkansız zaten ama şüpelendim sizce bu ne olabilir fikirleriniz nedir

Selam Arkadaşlar:Beb 4-5 aydır bir sıkıntı yaşıyorum (Kanlı akıntı geliyor adetten sonra 7-8-9- gün sürüyor birgün kayboluyor birgün geliyor)Dr. gittim smıer testimde "iltihaplı smıer" çıktı.Kist yok,miyom yok.Yumurtlama kanaması ola bilir dedi ama bu 9-10- sürer mi.Yaşadığım yerde tek hekim var çok yoğun ve hiç dinlemeye vakti yok.Ne yapacağımı şaşırdım Lütfen bilen varsa yazsın bana. :(((((((

Doktora gitsek adam akilli istedigimiz cevabi alamiyacagiz.adet duzenleyici verecek.
Aynen ben bide bi kez gittim doktora alttan muayeneden de korkuyorum biraz ins kotu bisey yoktur da duzene girer adetim bu zamana kadar hic aksama olmamisti bir iki gun disinda hayirlisi adetim bitti benimde ins bu ay hamile kalirim

Bu aylarda hemen hemen her bayan yaşıyor bu durumu bende bugün bu sebepten dolayı gittim mevsimsel dedi dr

Aynen ben bide bi kez gittim doktora alttan muayeneden de korkuyorum biraz ins kotu bisey yoktur da duzene girer adetim bu zamana kadar hic aksama olmamisti bir iki gun disinda hayirlisi adetim bitti benimde ins bu ay hamile kalirim
Insallah hayirlisiyla hamile kaliriz hayirli ve saglikli kucagimiza aluriz

Back