Ben gecen ay bide buay sogan suyu ictim.sogan suyu kucuk kistleri polipleri miyomlari erityrmus.kanamamin sogan suyundan oldugunu dusunuyorum.2 ay once klomen kullanmistim asilama oldum tutmadi.tahminim klomen kist yapti.dra gitmek istemiyorum.36 yasindayim bu yasima kadar boyle seyler yasamadim adetlerim duzenli olur.tup bebek icin para biriktirdigimde dra gitmeyi dusunuyorun.buarada dogal seyler yapacam.belki tup bebege gerek kalmaz
Evet cnm şimdi bendeki kist içinde doktor soğan suyu içebiliyorsan iç dedi iyi geliyor gerçekten. Senin klomenden dolayı kist oluşmuş olabilir bende de olmuştu adetimle birlikte gitmişti .inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe kendiliğinden gelir minişin
Amin canim.insallah bebislerimize kavusuruz.klomen kullandigim ayla bu ay sag kasigimda agri olmustu.iki aydir yani.bu ay agrim olmadi ama kanamam oldu.iki ay sogan suyu ictim.ilk ay 12 gun.ikinci ay yani bu ay 7 gun ictim.bir dahaki ay incir ve havuc kurune baslayacaktim acaba baslamasamda bi 7 gun dahami icsem iyice temizlense