Ara kanama neden olur ?

dalgicbayan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
88
25
25
Eşimle 2.5 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetim oldu geçti 13 gün sonra kanamam oldu 2 gün sürdü çok değil fakat pembe kahverengi arası kadın doğuma gittim test yapti negatif çıktı kist vs hiç bircsey yok dedi birazdan tekrar gideceğim fakat bana kanamam için birsey demiyor gebelik vardır dedi hayır yok kasiklarim ağrıyor adetim de 14 gün var daha dünden beri de çok açık pembe renkle leke gelmeye başladı çok korkuyorum biliyorum çaresi burda değil fakat biraz düşünce farklılığı iyi gelir diye yazıyorum 😔😔😔

Eşimle 2.5 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetim oldu geçti 13 gün sonra kanamam oldu 2 gün sürdü çok değil fakat pembe kahverengi arası kadın doğuma gittim test yapti negatif çıktı kist vs hiç bircsey yok dedi birazdan tekrar gideceğim fakat bana kanamam için birsey demiyor gebelik vardır dedi hayır yok kasiklarim ağrıyor adetim de 14 gün var daha dünden beri de çok açık pembe renkle leke gelmeye başladı çok korkuyorum biliyorum çaresi burda değil fakat biraz düşünce farklılığı iyi gelir diye yazıyorum 😔😔😔
Adetinize 14 gün varsa nasıl gebelik olcakki çok saçma ya şuan daha yeni yumurtlama günlerindesiniz. Neye göre böyle bişey demiş acaba. Bence doktorunuzu değiştirin tek kişide kalmayın.

Adetinize 14 gün varsa nasıl gebelik olcakki çok saçma ya şuan daha yeni yumurtlama günlerindesiniz. Neye göre böyle bişey demiş acaba. Bence doktorunuzu değiştirin tek kişide kalmayın.
Evet şimdi e nabizdan tahlil sonuçlarına baktım biraz inceledim birazdan gideceğim ne diyecek fakat umitlenmistim biraz dün hala lekelenme geliyor korkuyorum

Gittim geldim fakat bana folikasit yazdı dedi kullan herseyin normal dedi agrim sızım yok ama akşamüstü de küçük küçük pıhtı gibi minik minik şeyler geldi pedime adet kadar yok fakat kan geliyor :KK43:
Valla bilmiyorm ki bişey yok diyosa vardır heralde bı bildiği. Gebelik istiyosan bencede folik asidi başla bian önce.

Var mı gelişme canım, sebebi nytmiş?
Adetine kaç gün varken geldi pembe leke?

Bende aynı durumu yaşıyorum şuan , kafam karışık baya ilk defa karşılaşıyorum bende bu durumla . Hayır olur inşallah 😏

Hiç gelişme yok sadece dünde geldi lekelenme adetime 13 gün kala geldi o kanama ve 6 7 gün sürdü bu süreçte de hep negatif çıktı testler
Yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu kanaman?
Benim 7,8 gün sonra olmuştu 3 gündür adetten azda olsa pedi dolduracak kadar geliyor. Sende nasıldı yoğunluğu?

Dr a minik minik pıhtılarıda söyleyebilirsin gittiğinde belki farklı yorumlar. Benimde bugün öyle nokta nokta pıhtılar geldi ni kaç tane sadece.

Bir az bir çok oldu ve kanamanın ilk günü ovülasyonda pik gördüm ertesi günü silikleşti , adetime 10 gün vardı . Ultrasona gidiyorum şuan bakalım sorun ne 🤦🏻‍♀️
Kızlar hormonların çalışıyor o yüzden kanama geliyo olabilir folik asit kullan düzenlesin dedi 5 gün sonra adet günüm gösteriyor takvimde fakat 1 saat önce sol kasıgıma bıçak saplandi yattım kalkamıyorum asla böyle olmazdı hareket edemiyorum

Hormon ve gebelik testi yaptı hormonlar güzel dedi gebelik uok dedi fakat az önce sol kasık agrisi girdi şuan zor yazıyorum çok kötüyüm bıçak wqplaniyor resmen

X