Gebeliğe Hazırlık Ara kanama mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kuacepxo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
10
4
16
32
Merhaba arkadaşlar. 7 nisanda dienille doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Aynı zamanda reglimin 4. Günüydü. Ama ben yan etkilerinden rahatsız olduğum için son 4 hap kala kullanmayı bıraktım 24 Nisan da. Bu sırada hapa başladıktan 5 gün sonra ilişkim oldu. Ve ben daha yeni başladığım için acaba hamile kalma ihtimalim olur mu diye de tereddütte kalmıştım. Ama bu sabah adet sancisiyla uyandım ama miktar olarak az ve rengi de çok koyu. Normalde 28-30 günde bir regl olurum. Neyin nesi bu şimdi. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Hap kullanırken hamile kalma ihtimalin çok düşük. Aralarda bi zaman içmeseydin belki olabilir derdim. Bi de yerleşme kanaması açık renk ve sulu olur anlattığın gibi olmaz. Adet gelecektir büyük ihtimalle. Gelmezse test yaparsın ama zor görünüyor.

hamile kalmazsın 5. günde koruma etkisi yüzde 99 lara çıkar
evet o ara kanama hap yarım bırakılırsa çekilme kanaması oluşur ve adet döngüsü değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…