AR-YILDIZ Yemek Takımı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Vira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vira

Biг Öчкü ..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
781
8
46
Kocaeli
Kısa sürede burada ki tecrübelerinizden,bilgilerinizden çok şey öğrendim.O yüzden yardımcı olacağınızı düşünüyorum..

Ar-Yıldız yemek takımını kullananlar var mı?Varsa kalitesi ve fiyatı nedir?
Açıkçası Karaca yemek takımlarını görmekten sıkıldım artık.Kütahya Porselende çok beğendiğim bir model olmadı.
Dün bir arkadaşın seçim için sunduğu modeli beğendim ama bir yemek takımına o kadar para veremem sanırım.
Bugün internet sitesinden bir kaç modelini beğendim ama fiyatlarını göremedim.
O yüzden kalitesi ve fiyatı hakkında bilginiz varsa rica etsem söyler misiniz? =)​

Ar Yıldız yemek takımını bilmiyorum ama, kaşık çatal bıçak takımlarını kesinlikle tavsiye ederim.
Eminönünde yeri var, tabakta satıyorlar, güzel indirimler yapıyorlar.
Gitme şansın varsa yakından görüp pazarlıkta yapabilirsin.
Taksitlendirmede var.

Yanıtın için teşekkür ederim ancak çatal kaşık bıçak takımımı aldım. =)
Sitelerinden baktım bir çok ilde satılan çok yerleri var.O yerlere bakmadan önce kalite ve fiyat anlamında bir fikrim olsun istedim.Hem belki benim haricimde merak eden arkadaşlar da vardır çünkü sitede genelde bir kaç markanın adı geçiyor hep.Tekrar teşekkürler. =)​

ben de aryildizdan aldim ama henüz kullanma firsatim olmadi, malum ceyiz :) Ama bana iyi oldugunu söyledileer..

ben de aryildizdan aldim ama henüz kullanma firsatim olmadi, malum ceyiz :) Ama bana iyi oldugunu söyledileer..

Peki aldığınız yerde fiyat aralıkları neydi?Hani bir kaç modeline bakmışsınızdır o yüzden. =)

Son düzenleme:
Canım PORSAN ın sitesinde var fiyatları 390,00 TL civarı.
Gördüğüm kadarıyla desenleri sıradan.
Yerinde görmekte fayda var.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.. =)
Evet yerinde görmek daha iyi olacak sanırım.Sitesinde baktıklarım sıradan olan modelleri değildi bakalım ne kadar fiyat biçecekler.Bu hafta sonu bakabilirim belki benim gibi merak edenler varsa bilgilendirmiş olurum ayrıca. =)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…