benim karseşimdede aynı sorun var oda gitti doktora ama hiçbişey çıkmadı sinirli birisimisin.kardeşim çok sinirli ben ona bağlıyorum ama.bulursak çözüm sana haber veririm
canım tereson diye bir krem varmış seçkin eczanelerde satılıyormuş aynı sorun bende de var ellerim ve ayaklarım çok terliyor ben de alıp kullanmayı düşünüyorum.
merhaba cnm... aynı şikayetlerin bendede var malesef. çocukluğumdan beri aynen devam ediyor. duyduğuma göre bazı hastanelerde ışın tedavisi uygulanıyormuş ama ne kadar sağlıklı bilinmez tabi... eğer bir çare bulduysan banada bildirirmisin ne olur. sevgilerimle görüşmek dileğiyle hoşçakal..Merhaba kızlar bnde yıllardır bu sorun var.napmalıyım?geçen yıl tahlil fln yaptrdım bir hastalığın belirtisi falan değilmiş.ama ellerim ve ayaklarım herzaman terli oluyor yaz ,kış,gece ,gündüz..sürekli!! buda bende sosyal bir güven eksikliği yaratıyor açıkçası.biri tokalşmak için elini uzatıyor ben vıcık vıcık..:1no2: yazı yazarken r,esim yaparken falan kağıtlar su gbi.. ayaklarımda aynı şekilde açık ayakkabı giyemiyorum ayaklarım kayıyor yürüyemiyorum:a015: İÇİNİZDE BÖYLE BİR DERDİ OLUPTA BİŞEY KULLANAN VARMI ? KREM FALAN YADA BİTKİSEL BİRŞEYLER ??? LÜTFEN YARDIME DİN ÇOK TAKIYORUM BEN :1no2::sm_confused::a015:
:1hug:
ben klips taktırdım yeni çok memnunum süper bişeyy merak edenler özelden msj atablr..
geçmiş olsnn.