• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ar adet sancs...

bende majesik kullanıyorum bekarım çok aşırı ağrım oluyor .. hemde 4.günü bile öldürüo beni.. majezik biraz iyi geliyor hemde 200mg lık günde 1 kere alıosun.. okadar zararlımı bu ilaç yaa :1shok:
arkadaşın dediği gibi çalışınca çok zor oluyor şuanda adet olmak üzereyim majezik aldım az önce karnım aşırı şişti yine içerden bişi itelio gibi balon gibi şiştiğini şuan hissediyorum yani.. bacaklarımada vuruo ağrı heryerime vuruo konuyu açan arkadaşımız gibi 5 gün ölü gibiyim :S
eskiden bel ağrımda olmazdı şimdi bel ağrılarıda başladı. Doktora gittim buscopanla bir ağrı kesici verdi ama hiç işe yaramadı aksine beter etti beni.. rahmime baktılar herşey normal dediler madem normal nie bukadar çekioruz ben anlamadım yani

valla ben de anlamıyorum canım..her şey normal ama ağrı ve sancı berbat..
çek dur yani

negatif iyon bantını kaynamış suya atıp için emin olun bu problemlerden kurtulacaksınız arkadaşlar anlattıklarınızın tümünü ablamda birebir yaşadık 2 aydır çok şükür bi problem kalmadı...Allah hepinize acil şifalar versin...

arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum isterseniz facebook adresimde detaylı bilgiler mevcut ekleyebilirsiniz (Gülcihan Anyon Love Moon)

gece,gündüz ve yaprak paketleri var;gecesi 11 TL, gündüz 10 TL,yaprak içinde otuz tane var 12 TL...

benim küçük yaştan beri idrarımda iltihap vardı sonradan tedavi sonucu geçti.. şimdide adet sancılarım çok şiddetli oluyor.nasıl agrıdıgını anlatamam.. ilk 2 gün berbat bi haldeyim ölü gibi bir hale geliyorum.. ama 3.gün düzeliyorum.. bunun için doktora gittim yalnız doktor dogum kontrol hapı verdi.. onuda etraftan duydugum 'evlendiğinde kısır olursun, aşırı tüylenme yapar, lazer tedavisi görmek zorunda kalırsın' gibi sözler beni korkuttu o yüzden aldıgım ilacı direk çöpe attım şu an yine devam ediyor ama eskisi gibi değil yine de ben ilk gün hala o ağrıları çekiyorum:(

bende yıllardır çekiyorum bu lanet ağrıyı,, daha gelmeden 1 hafta önce başlıyor sancılar. her ayımdan 1 hafta yaşamıyorum sanki. ne iş ne okul balkona bile çıkamıyorum.. bekarken doktora gittim kaç defa "evlenince geçer" dediler :)) geçmedi :( bakalım son gittiğim doktor ne tavsiye edecek..

aynı şekilde bende 17 yaşındayım sürekli acayip şekilde sancı çekiyorum ölecek gibi oluyorum 2 tane hastaneye gittim izmirde hepsi kızsın diye falan dediler aşırı adet düzensizliğimde vardı en son bi doktora gttim doktor senin yumurtalıklarında kist var falan dedi şuan tedavi görüyorum arkadaşlar yani öyle üşütmüşsün falan diyenlerde oluyor aldırmayın tek bir doktora gözükmeyin bunun peşine düşün sağlık ihmale gelmiyor

şiddetli ve çok yoğun adet kanamaları genelde kistin belirtisi olabiliyor.çok şükür kızlığımda da çok şiddetli ağrım olmazdı.şimdi evliyim doğum kontrol hapından olsa gerek adet sancım neredeyse olmuyor ayaklarımı da üşütmediysem bazen anlamıyorum bile,ayrıca haptan sonra gün olarak da düzene girdi.ağrılarını azaltmak için ayaklarına dikkat et canım bir de adet döneminde muz yemeye çalış adet sancılarına iyi geliyormuş.inşallah ilerleyen zamanlarda bu sorundan kurutlursun:16:

Son düzenleme:
bende majesik kullanıyorum bekarım çok aşırı ağrım oluyor .. hemde 4.günü bile öldürüo beni.. majezik biraz iyi geliyor hemde 200mg lık günde 1 kere alıosun.. okadar zararlımı bu ilaç yaa :1shok:
arkadaşın dediği gibi çalışınca çok zor oluyor şuanda adet olmak üzereyim majezik aldım az önce karnım aşırı şişti yine içerden bişi itelio gibi balon gibi şiştiğini şuan hissediyorum yani.. bacaklarımada vuruo ağrı heryerime vuruo konuyu açan arkadaşımız gibi 5 gün ölü gibiyim :S
eskiden bel ağrımda olmazdı şimdi bel ağrılarıda başladı. Doktora gittim buscopanla bir ağrı kesici verdi ama hiç işe yaramadı aksine beter etti beni.. rahmime baktılar herşey normal dediler madem normal nie bukadar çekioruz ben anlamadım yani

buscopanı bende kullandım ama hiç bir işe yaramıyor adet sancılarım yüzünden bayılıyorum acille kaldırıyorlar belden aşağısı tutmuyor zaten böbreklerimde ağrıyor sürekli kusuyorum tansion 5-7 kadar düşüyor majezik kullandım ama midemi mahfeti şimdi arveles kullanıyorum doktorum da kullanmamda sakınca görmedi ve midemede zarar vermiyor bizim ailede kız kardeşim bütün kuzenlerım böle hepside arveles kullanıyor ayriyeten evlenınce geçmiyor kızlar yalan söylüyorlar ama doktor danışın istersenız

bn 17 yaşındayım,agrıya sebep olacak hiç bi saglık problemimde yok..ama ne zaman adet olsam o bi hafta hastalıklı gibi dolaşıyorum,aşırı sancılı geçiyor..hele dışarı çıkıyım havada güneşliyse aşırı yanma ve agrı hissediyorum,saç tellerimin dipleri bile yanıyor daha dogrusu kaynıyor..agrı bacaklarımda oluyor ama nası bi agrı anlatamam,o an bacagını keselim geçcek deseler kesin derim..neden böyle oluyor yafff

bence pedini değiştir bende ağrı mantar kaşınma ve yanma nedenlerinden şikayet ediyordum. Anion pedi tavsiye ettiler kullanmaya başladıktan sonra bütün dertlerim bitti adet dönemim düzene girdi valla çok memnunum hatta ekiplerine katıldım bende çevreme ve yakınlarıma tavsiye edşp temin ediyorum sizede tavsiye ediyorum

Bayanların %83'ü adet dönemleri boyunca farklı türlerde enfeksiyonlarla karşılaşmaktadır, bunların %62'si kalitesiz ped kullanımından kaynaklanmaktadır.

Adet dönemi rahatsızlıkları:
Kaşınma ve yanma
İltihaplanma
Deri İltihabı
Vajinal mantar enfeksiyonu
Fallop Tüpü Enfeksiyonları
Rahim enfeksiyonu
Beyaz Akıntı
Adet ağrıları

Adet Sancıları için Çay var onu yap faydasını görecek...
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerine kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır. Denemende fayda var. KAYNAK: Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.

Back