- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
Konu iptali.......
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ona yaptirdim sonuc harika 3. Seansim oldu bel ve basen liposuction olcaktim sanirim 2 seans sonra hic ihtiyacim kalmicakDr.Mehmet akgün yapıyor Ankara'da ben işlemi izledim ve sonuca gelen kişilerle seansım aynı zamandaydı.Kesinlikle farkediliyo
Bende ona yaptirdim sonuc harika 3. Seansim oldu bel ve basen liposuction olcaktim sanirim 2 seans sonra hic ihtiyacim kalmicak
tatlim valla ben dudak dolgumuda ona yaptiriyorum duzelnli olarak bicok islemle..bu yontem inanilmaz ama kesinlikle git yaptir pismn olmayacaksinBrnde yaptırmayı düşünüyorum göbeğinden kurtulmak için Mehmet Bey'le de gorustuk bu hafta gidicen hastalarını memnun etmekte üstüne yok :)
tatlim valla ben dudak dolgumuda ona yaptiriyorum duzelnli olarak bicok islemle..bu yontem inanilmaz ama kesinlikle git yaptir pismn olmayacaksin
kızlar merhaba ben aqualyx yöntemine başladım ilk seansım oldu bakalım sonuclar 1 hafta ıcınde bellı olacak..ince bbir kanül yani iğneyle yağlı bölgeye enjekte edilen bir sıvı...sadece iğne yerleri morarıyor..aslında lazer liposactıon falan düşünyordum fiyatıda çoktu ve amelıyattan korktum acıkcası bu yontem daha uygun ve acısız bakalım umutluyum...şayet işe yararsa zayıflama noktasında devrım dıorum.....
Arkadaslar ilk seanstan sonra degisiklikler gördünüz mü ya da kac günde degisim olmaya başladı
Siz hangi böyleye yaptirdiniz acaba benim basen