aqualyx neştersiz bölgesel zayıflama

KIZLAR BEN GOBEK BEL BOLGESINE YAPTRDIM DAHA 1 HAFTA OLDU AMA INCELDIGIMI HISSEDIYORUM GERCI 2. SEANSTA 100 DE 80 O BOLGELER GIDECEKMIS ZATEN EN FAZLA 3 -4 SEANS SURUYOO SUPER BI YONTEM TAVSIYE EDERIMM :)

bu arada kavıtasyon vs gıbı abuk subuk bısı deıl bu yontem aqualyc lıpolız dıye gecıyo yanı kansız lıposactıon da dıyebılırız ıgneyle yaglı derı altına sıvı enjekte edıyorlar 10 dk flan suruyo ve ıgne gıren yerler morarıo sadece

evet ankaradayım yapılacak bolgenın genıslıgıne gore kac tup sıvı kullanılacagına baglı mesela kac kılo fazlanız var bu arada kızılayda bulvar cafenın ustunde mehmet hoca ya yaptrdım..benım kılom asırı olmadgı ıcın bele 2 tuple baslandı

Dr.Mehmet akgün yapıyor Ankara'da ben işlemi izledim ve sonuca gelen kişilerle seansım aynı zamandaydı.Kesinlikle farkediliyo

Bende ona yaptirdim sonuc harika 3. Seansim oldu bel ve basen liposuction olcaktim sanirim 2 seans sonra hic ihtiyacim kalmicak

Brnde yaptırmayı düşünüyorum göbeğinden kurtulmak için Mehmet Bey'le de gorustuk bu hafta gidicen hastalarını memnun etmekte üstüne yok :)

Brnde yaptırmayı düşünüyorum göbeğinden kurtulmak için Mehmet Bey'le de gorustuk bu hafta gidicen hastalarını memnun etmekte üstüne yok :)
tatlim valla ben dudak dolgumuda ona yaptiriyorum duzelnli olarak bicok islemle..bu yontem inanilmaz ama kesinlikle git yaptir pismn olmayacaksin

tatlim valla ben dudak dolgumuda ona yaptiriyorum duzelnli olarak bicok islemle..bu yontem inanilmaz ama kesinlikle git yaptir pismn olmayacaksin

Bende burun dolgmu orda yaptırdım rahatım canım hiç suphen yok Mehmet Bey bu iste çok başarılı :)

Merhaba arkadaslar yeni üye oldum. Bugun dr. Mehmet Akgün'e AQUALYX yaptirmis bulunuyorum basen bölgesi icin. Doktor bey gercekten çok samimi ve güven veren biri. Suanda hethangi bir sıkıntım yok bi kac noktada morluk var sadece. Işlem sirasinda da bir aci hissedilmiyor. Merak edenlere bilgi vermek istedim.

kızlar merhaba ben aqualyx yöntemine başladım ilk seansım oldu bakalım sonuclar 1 hafta ıcınde bellı olacak..ince bbir kanül yani iğneyle yağlı bölgeye enjekte edilen bir sıvı...sadece iğne yerleri morarıyor..aslında lazer liposactıon falan düşünyordum fiyatıda çoktu ve amelıyattan korktum acıkcası bu yontem daha uygun ve acısız bakalım umutluyum...şayet işe yararsa zayıflama noktasında devrım dıorum.....

Bende yaptirdim canim ilk seansim bitti farketmemek elde değil Mehmet Bey bu dertten de kurtarcak beni :) yaptircak herkese tavsiye ederim gidip abuk sabuk yontemlere verdiğim paralara aciyorum

Benim de ilk seans yapildi ama henüz bi kac gün oldu tabi daha bisey belli degil gerci benim bölge de biraz büyük bakalim merakla bekliyorum sonucu

Back
X