aquafilling hakkında

Merhaba canım. Aquafilling dolguyu nazolabial çizgiye mi yaptırdın. Neden pişmansın ??
Yuzumu yamulttu evet nazobial dada var yanak altindaki cukurluktada var zaman gectikce dolgu aşagiya inmeye başladi ve yuzum sarkiyor sendeki dolgudami aquafilling? Be zaman yaptirdin hic eridimi

Yuzumu yamulttu evet nazobial dada var yanak altindaki cukurluktada var zaman gectikce dolgu aşagiya inmeye başladi ve yuzum sarkiyor sendeki dolgudami aquafilling? Be zaman yaptirdin hic eridimi
Bendeki aquamid dolgu. 14 yıldır var. Erimedi. Aslında yer değiştirmemesi lazımdı. Ne zaman yaptırdın ?

çok geçmiş olsun aqua doğrudan kurtulabildinizmi bir çaresi yöntemi varmı kurtulmanun

benimde göğüslerimde var 9 sene önce yaptırmıştım hiçbir yan etki görmedim ancak eriyeceğine memem zaman geçtikçe yavaşta olsa büyüme gösterdi ilginç. fikri olan var mı bu konuda? ultrason falan çektirdim korkudan şimdilik bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…