Aptamil

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.126
4.236
658
kızlar elim ayagım titriyor sütüm kesildi ve ek besine geçince en iyisi aptamil

Son düzenleyen: Moderatör:
Aptamil sutlu tahilli kaşık mamasinda tespit edilmis.
Tarim Bakanlığı acikladi iki gun once.

ek besin diye neden hazır yiyecek alıyorsunuz ki sütlü çorba yapıp içine ekmek parçalayıp koyun daha besleyici olur

3 saat arayla besliyorum yogurdu çorbası hepsi var menüde sadece biberonu almayınca sütlü diye sadece bir öğün milupa veriyordum ama sütüm kesildiği dönem devam sütü olarak kullandım

Cocugum yok sirf merakimdan soruyorum. Neden hazir mama? Ne biliyim evde corba meyve puresi sebze haslamasi varken baska bir ozelligimi var da hazir mama tuketenlerin sayisi cogalmaya basladi? Hangi marka olursa olsun yuzde yuz organik olduguna nasil inanabiliyorsunuz? Sonucta sirketlerin kar etmek para kazanmak icin urettigi birsey bu. Yanlis anlamayin yargilamiyorum ama hazir mamanin mantigini bir turlu cozemiyorum.

3 saat arayla besliyorum yogurdu çorbası hepsi var menüde sadece biberonu almayınca sütlü diye sadece bir öğün milupa veriyordum ama sütüm kesildiği dönem devam sütü olarak kullandım

menüde yok diye değil canım süt daha besleyici olur diye dedim
ben hazır yiyeceklerin kullanılmasından yana değilim ister çocuk olsun ister 40 yaşındaki insan olsun
yararlarından çok fazla zararları var :20::20:

Ben sadece devam sütlerini kullanmıştım...Artık neye güveneceğimi şaşırdım ..

çok fena en iyisi diye onu vermiştim sütüm yok diye üzüle üzüle bebegime insanlar çok kötü olmuşlar bebek bu ya nasıl yapar bu kadar köklü bir firma

organık olması daha sasırtıcı olmazmıydı?

ıcerıgınde koruyucu maddeler bulunan,market rafındakı bı kutu mamadan ne bekleniyor..

pazardan aldığımız sebze,meyve gdolu ıken..fabrıka çıkışlı bı urunden bahsedıyoruz..

Cocugum yok sirf merakimdan soruyorum. Neden hazir mama? Ne biliyim evde corba meyve puresi sebze haslamasi varken baska bir ozelligimi var da hazir mama tuketenlerin sayisi cogalmaya basladi? Hangi marka olursa olsun yuzde yuz organik olduguna nasil inanabiliyorsunuz? Sonucta sirketlerin kar etmek para kazanmak icin urettigi birsey bu. Yanlis anlamayin yargilamiyorum ama hazir mamanin mantigini bir turlu cozemiyorum.

canım 5 aylık bebege günde kaç kere sebze çorbası verebilirsin süt çocugu daha önce anne sütü tabi yoksa devam sütü inek sütü yasak dediler vermedim

organık olması daha sasırtıcı olmazmıydı?

ıcerıgınde koruyucu maddeler bulunan,market rafındakı bı kutu mamadan ne bekleniyor..

pazardan aldığımız sebze,meyve gdolu ıken..fabrıka çıkışlı bı urunden bahsedıyoruz..

aynen inek sütü sulandırıp vereyim dedim aman yasak dedi doktorlar illa formül mama al sana formül mama

Arkadaslar bazilari neden hazir mama yazmislar.Malesef bazi annelerin sutu bebek ek gidaya gecmeden kesilebiliyor.Mesela bebek 2 aylik annenin sutu yok onun devam sutu almasi lazim corba degil.Ben hic kullanmadim mama sutum vardi.Ama etrafimda kullanmak zorunda kalan anneler oldu.Kimse bayilarak vermiyor bebegine mama.

aynen inek sütü sulandırıp vereyim dedim aman yasak dedi doktorlar illa formül mama al sana formül mama

sımdıde 1 yasından önce ınek sutu vermeyın dıyorlar..

buda yenı cıktı,bız ınek sütüyle buyuduk..artık ınek sutu tü kaka..

bebegın mıdesı onu sındırecek güçte degılmış,falan fıstık..

anne sütüne en yakın sut kecı sutuymuş,onu ver ıstersen..bu ara o revaçta..

yakında onada bı sey bulurlar..cunku formül mama pıyasasının musterısı azalır..

Arkadaslar bazilari neden hazir mama yazmislar.Malesef bazi annelerin sutu bebek ek gidaya gecmeden kesilebiliyor.Mesela bebek 2 aylik annenin sutu yok onun devam sutu almasi lazim corba degil.Ben hic kullanmadim mama sutum vardi.Ama etrafimda kullanmak zorunda kalan anneler oldu.Kimse bayilarak vermiyor bebegine mama.

aynen arkadaşım benim 3 aydan sonra azaldı 5 aylıkken tamamen kesildi azalınca mecbur verdim bebegime heralde arkadaşlar yanlış anladı ama senin dediğin gibi 5 aydan önce sütü olmayan anneler bebegine mecburuyetten veriyor 5 aydan sonrada agırlık sütte olmak üzere ek gıda başlanıyor tvde ne diyor 2 yaşa kadar 2 bardak kadar anne sütü yoksa mecbur formül mama

aynen arkadaşım benim 3 aydan sonra azaldı 5 aylıkken tamamen kesildi azalınca mecbur verdim bebegime heralde arkadaşlar yanlış anladı ama senin dediğin gibi 5 aydan önce sütü olmayan anneler bebegine mecburuyetten veriyor 5 aydan sonrada agırlık sütte olmak üzere ek gıda başlanıyor tvde ne diyor 2 yaşa kadar 2 bardak kadar anne sütü yoksa mecbur formül mama

6.aydan sonra bile bebegin arada devam sutu olmasi lazim. 1 yasindan once bebege inek sutu verilmez.Anneler mecbur kullanabiliyor.Benimde sutum olmasaydi bende mecbur kullanicaktim.5 aylik bebegi tum gun yemek agirlikli besleyemezsiniz.

aptamil mi..
ben emzirdiğim sütten şüpheleniyorum gdolu mu değil mi diye..
o kadar hibrit meyve sebze yiyoruz ki..

aptamil dandik çıksa ne yazar..
böyle haberlere şaşırmıyorum artık, ne acı..

sımdıde 1 yasından önce ınek sutu vermeyın dıyorlar..

buda yenı cıktı,bız ınek sütüyle buyuduk..artık ınek sutu tü kaka..

bebegın mıdesı onu sındırecek güçte degılmış,falan fıstık..

anne sütüne en yakın sut kecı sutuymuş,onu ver ıstersen..bu ara o revaçta..

yakında onada bı sey bulurlar..cunku formül mama pıyasasının musterısı azalır..

bebegim 10 aylık keçi sütü kutuda var oda sağlıklı değil inek sütü alıyorum günlük sütcümden artık ona kaldım valla canım kesecem şu şeylerimi öyle ugraş verdim ki sütüm olsun diye zaten yavrum aldı alacagı kadar gdo

Back