• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi aptamil mi?hero baby mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

okyanus37

kocişim ve kızlarım :)
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
23
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba 8 aylık kızım var ek besinler veriyorum ve anne sütü ama artık cok azaldı yetmiyo oda emmek istemiyo devam sütü veriyorum ama kahvaltısına,kaşık mamasına ve muhalebisine karıştırıyorum sütüm yetmediği zamanda biberonla veriyorum ama kararsız kaldım hero baby mi? aptamil mi? sizce hangisi daha iyi siz hangisini kullanıyosunuz.

benimde kizim 9 aylik.5 ayliktan beri sütüm kesildigi icin aptamil veriyorum.diger mamalarida denedik ama kizim aptamili sevdi.bende suan kahvaltilarina falan devam sütü katiyorum.bu nedenle aptamili öneriyorum.

Içeriklerini karşılaştırdm ben hepsi aynı bebelac hero ve aptamil sadece fiyat farkı var aptamilin ambalaj ından dolayı 40 tl

arkadaşlar merhaba 8 aylık kızım var ek besinler veriyorum ve anne sütü ama artık cok azaldı yetmiyo oda emmek istemiyo devam sütü veriyorum ama kahvaltısına,kaşık mamasına ve muhalebisine karıştırıyorum sütüm yetmediği zamanda biberonla veriyorum ama kararsız kaldım hero baby mi? aptamil mi? sizce hangisi daha iyi siz hangisini kullanıyosunuz.

bende kızımda hiç emziremedim 1 aylıkeen aptamile başledık çok güzel ve kilo yapıyo sonra sıklıkla alınca çok pahalı oldu
hero bayby geçtik ben aptamili tavsiye ederim

Back