Aptamil Conformil ile Doymayan Bebegim

Seda Ege

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
4
1
35
Merhabalar,

Bebegime sutum yetmedigi icin mama veriyorum cogu mamayi denedikten ve gazli gecen gunlerden sonra bebegime aptamil conformil aldim gaz konusunda rahat ettim ama bebegim acliktan uyumamaya basladi, mamayla doymuyor durmadan yemek istiyor. Su anda Evolvia'ya yeni basladim onu da guncelleyecegim fakat aptamil mamada bu durumu yasayan var mi ? Cok umutluydum bu mamadan ama olmadi :KK43:

Merhabalar,

Bebegime sutum yetmedigi icin mama veriyorum cogu mamayi denedikten ve gazli gecen gunlerden sonra bebegime aptamil conformil aldim gaz konusunda rahat ettim ama bebegim acliktan uyumamaya basladi, mamayla doymuyor durmadan yemek istiyor. Su anda Evolvia'ya yeni basladim onu da guncelleyecegim fakat aptamil mamada bu durumu yasayan var mi ? Cok umutluydum bu mamadan ama olmadi :KK43:
Evolvia mamaya devam ediyor musunuz hipp kullanıyodum bende ama 3/4 günde bir tuvalete cıkmaya basladı o yüzden doktor evolvia önerdi. Memnun musunuz cevaplarsanz sevinirim

Evolvia mamaya devam ediyor musunuz hipp kullanıyodum bende ama 3/4 günde bir tuvalete cıkmaya basladı o yüzden doktor evolvia önerdi. Memnun musunuz cevaplarsanz sevinirim
Evolvia dan memnunumm nerdeyse 6. kutuyu bitiriyorum yalniz ben 120 lik biberona 3 olcek evolvia 1 olcek aptamil conformil koyuyorum en son boyle rahat ettim. Gecen evolvia bulamadim baska mamayla ayni yontemi denedim burnumdan geldi. Bu yontemi doktorumda onayladi. Evolvia nutripro plus 1 yalniz. Insallah size de iyi gelir.

Bu arada bizde de cok sık olmasa da yolculuk yapinca arada kabizlik oluyor ben mamasina 1 damla saf zeytinyagi damlatiyorum ise yariyor bir de altini acip tam baldirlarina masaj yapiyorum

X