• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptamil 1 kabızlık yapıyormu kullanan anneler? Sma 1 mama versem nasıl olur

neevet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
5
0
1
33
İkiz bebek annesiyim aptamil 1 mama kullanıyorum anne sütünün yetersiz geldiği durumda ama kabızlık yapıyor ıkınmaya rağmen 3 gün kaka yapmadılar
Mama değişimi yapsam sma ya geçsem nasıl olur bilemiyorum

İkiz bebek annesiyim aptamil 1 mama kullanıyorum anne sütünün yetersiz geldiği durumda ama kabızlık yapıyor ıkınmaya rağmen 3 gün kaka yapmadılar
Mama değişimi yapsam sma ya geçsem nasıl olur bilemiyorum
Mama değişimi önemli bir konu. Mide ve bağırsakları etkiliyor çünkü bence doktorunuza danışıp değiştirin

Mama değişimi önemli bir konu. Mide ve bağırsakları etkiliyor çünkü bence doktorunuza danışıp değiştirin
Doktorumuz hipp diye bi mama önerdi ama bilmiyorum
Sma verdim kakası yeşil oldu aptamile devam mı etsem değişime mi gitsem bilemedim

Doktorumuz hipp diye bi mama önerdi ama bilmiyorum
Sma verdim kakası yeşil oldu aptamile devam mı etsem değişime mi gitsem bilemedim
Hipp güzeldir bizde onu kullandık şu an reflü olduğumuz için reflü maması kullanıyoruz 2 ay sonra yine hipp ile devam edecek doktor. Anne sütüne en yakın tat ondaymış. Birde normal aptamile göre daha az şekerli. Aptamil prosyneo kullandık oda güzel şeker oranıda hipp ile aynıydı.

Back