• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aptal kızdan deli aşığına

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
32
Denizli
Aşkım affet nolur seni çok üzdüm ama artık aşkından öte bi yer olmuycak benim için ayrıldığımızda anladım ki senden başkasıyla olamam ben anladım ki sevemez kimse beni senin kadar kimse bilemez değerimi.Kendime çok kızıyorum bebeğim nasıl bu kadar aptal olabildim nasıl gururumu ve inadımı aşkımdan üstün görebildim akan her damla gözyaşı için binlerce kez özür dilerim umarım sende benim yaptığım hatayı yapıp gururuna yenik düşmezsin.ıremi keremi vede herifimi çok özledim evime geri geldim kısa bi ayrılıktı belki bu ama kalbimin her köşesini paramparça etmeye yetti kendi gözyaşlarımı pek takmadım ama senin her üzülüşünde iğrendim kendimden sonra dedim ki aptal kız sen napıyosun aşk nasıl olurda gurura yenik düşer nasıl olurda hem kendini hem erkeğini üzersin nasıl olurda verdiğin sözleri unutursun evet bebeğim eksik bıraktıklarımı tamamlamaya geldim umarım beni affedersin ve bi daha seni bırakmama izin vermezsin seni seviyorum SENı ÇOOOK SEVıYORUM BıTANEM

Son düzenleyen: Moderatör:
Back