• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apple'a msn yüklemek için yardım

GnotiSeavton

yine yeniden...
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
1.854
41
358
Merhabalar...

Laptop olarak Apple macbook pro kullanıyorum.

Haliyle Window programları yüklü değil...

Acaba Massenger'ı laptopuma nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim... :kedi:

Merhabalar...

Laptop olarak Apple macbook pro kullanıyorum.

Haliyle Window programları yüklü değil...

Acaba Massenger'ı laptopuma nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim... :kedi:

merhaba canım konuyu açalı bayağı bi zaman olmuş:)) bilmiyorum yükledin mi :))
bende apple kullanıyorum

Macintosh yani masa üstü tipi sana tavsiyemmm adium kurman apple a msn yakışmaz:))) dimiii

birde ıchat ve facetime ıda tavsiye edebilirim bunlarda görüntülü konuşma yapabilmek için eğer karşı taraftada apple ile ikgili herhangi bir ürün varsa wifiden bağlanıp ücretsiz herşeilde ıphone da dahil konuşma yapabilirsin..... bu arada görüntüsüzde konuşma yapabiliyorsun...
benim eşim apple sayfasında yönetici eğer apple alakalı bi sorunun olursa özelden mesaj atabilirsin herşekilde yardımcı olmaya çalışırım canım :))

Canım bende MacBook Pro var, yakında masa üstü olanınıda alacağız,hani şu devasa ekranı olandan...:27:
Dediğin uygulamaları bulmuştum sonrasında, teşekkür ederim ilginize...:34:

Canım bende MacBook Pro var, yakında masa üstü olanınıda alacağız,hani şu devasa ekranı olandan...:27:
Dediğin uygulamaları bulmuştum sonrasında, teşekkür ederim ilginize...:34:

canımmm, benim sana tavsiyemm masa üzerini aldığında hemen beyaz bir resimden duvar kağıdı yap.. ve masa üzeride boş kalsın ekranın her yerine bak çoğu apple da siyah bulutlanma şeklinde bozukluklar var...benim mac i alalı 2 sene oluyor.. tesadüfen fark ettik..3 kere servise verdik 3. den sonra eve getirdik tekrardan eşim bağladı makineyi bi baktik ölü piksel 2-3 tane şimdi eşim bilkom ile mahkemelik...davamız devam ediyor eşim makinenin bir üst modeliyle değiştirmek istiyor sonuçta bu ayıplı mal ve düzeldiğide yok üstüne üstülük ölü pikselde oluşmuş...bu onların hatası...bilkomda yan çiziyor...şuan bendeki 27 inch olanı...
eşimin bir arkadaşındadaaynı sorun ortaya çıktı..yani sen sen ol ya macbook ta kal yada alırsanda iyice incele ekranı öyle al :))

2-3 ay içinde alacağım, uyarıların için teşekkür ederim.
Aklıma takılan olursa muhakkak size danışacağım...:7:

2-3 ay içinde alacağım, uyarıların için teşekkür ederim.
Aklıma takılan olursa muhakkak size danışacağım...:7:

rica ederim canım.... apple ile (mac, ıphone,ıpad,ıpod,) aklına gelen ne varsa danışa bilirsin :)) eşim çok iyi anlar hatta bu konu üzerine açılan bi forumda yönetici bayağı yardmcı olurum sana ben :)))

Back