Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar benim derdim iphone'um.
Batarya sıkıntısı yaşıyorum telefonumu günde en az 3 kez şarj etmem gerekiyor bazen de şarjı bitmeden kendiliğinden kapanıyor..(6s plus)
Servise göndermeyi düşünüyorum ve birçok kişiden yeni telefon verildiğini duydum.
Böyle bir şey yapan var mı, yada ne gibi durumlarda yenisi gönderiliyor merak ediyorum.
Garantisinin bitmesine 9 ay var bu arada.
Tecrübesini paylaşan olursa çok memnun olurum
Benim home tuşu sıkıntılıydı 5 s gold serisinin sıkıntısı sanıyorum çatırdama gibi ses geliyordu hep aynı şikayetten 2 senede 6 kere verdim 4 kere Sıfır verdiler
Benim home tuşu sıkıntılıydı 5 s gold serisinin sıkıntısı sanıyorum çatırdama gibi ses geliyordu hep aynı şikayetten 2 senede 6 kere verdim 4 kere Sıfır verdiler
Yok ödemedim açmıyor içini uğraşmıyor değiştiriyor sıfır ama onlardada yaşadım aynı sorun olunca değişim yaptı hep, sonuçta bir dünya para bayılıyorsun Hakkı'nı sonuna kadar kullan bence