Apple access konusunda yardım

Mimoza08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
466
597
Mi cuenta de Apple en mi teléfono ha estado vinculada a mi cuenta de Hotmail durante años. Con el tiempo, olvidé la contraseña de mi cuenta de Hotmail porque no la usé para ningún otro propósito. Hoy conecté mi cuenta de iCloud a mi cuenta de Gmail. Y después de hacer esto, todas las aplicaciones, conversaciones pasadas de WhatsApp, todo lo demás, etc., desaparecen. ¿Cómo puedo recuperarlos?

İspanyolca gorunuyor 🤣🤣 nasil basardin helal olsun 🤣🤣🤣
Valla extra bişey yapmadim, kendikendine İspanyolcaya çevirdi
Aiiiiy hesabım iyice içine etti yani, ben whatsabımı, tüm numaralarımı ve diğer tüm uygulamalarımı geri istiyoruuuum 😩
Aslında şöyle demek istedim; Telefonumdaki Apple hesabım yıllardır Hotmail hesabıma bağlı. Zamanla Hotmail hesabımın şifresini başka bir amaçla kullanmadığım için unuttum. Bugün iCloud hesabımı Gmail hesabıma bağladım. Ve bunu yaptıktan sonra tüm uygulamalar, geçmiş WhatsApp konuşmaları, diğer her şey vb. kayboldu. Onları nasıl kurtarabilirim?

Hotmail hesabının şifresini kurtarmaya bak. Muhakkak yedek mail, telefon numarası veya mail adresinin yüklü olduğu bir bilgisayar vardır. Microsoft hesabı hala Hotmail ile çalışıyor.
Şifremi unuttum, şifreyi kurtar seçenkleri olması gerek.Bu şekilde şifreyi kurtardıktan sonra şifreyi değiştirmeni isteyecek.

Şifreyi değiştirdikten sonra telefondan yeniden hotmail ile giriş yaptığında geri gelecek.

X