Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sersoy sana söyleyecek söz bulamıorum şok şok şok yaşıorum ya nereyi tıklasam sen varsın, bu kadar mı becerikli olunur yaa, abbavvvvvv acayip hevese geldim ha delikafadulden
ay süperrrrrrrr bişi olmuş ellerine sağlık sersoycum yine harikasın valla
havye ile kumaşı kestim diyorsun nasıl? anlamadım ama kikikiik (sabah sabah buraya dalarsam sanırım anlamamam normaldir )
canım benim yaaa ,sabah sabah yine süpersin valla ,çoooook tşk ederim .sayfayı açerken aşkımcım gördü o havye ne ki orda dedi(meyer bizde varmış mış ,haberim yokmuşşş) hihoyyyt elimde işlediğim sehpa takımım var o bitsin mutlaka deniyeceğim o zaman yardım isterim senden :)kaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
gunaydın tijencim guzel gunler diliyorum arkadaşım
havya böyle birşey
elektiriğe takıyorsun ucu iyice ısınıyor sonra kalem gibi tutup daha önceden uzerine deseni çizilmiş kumaşı yakarak kalıp gibi çıkartıyorsun.. en sonundada aplike yapmak istediğin yere teyelle monte edip teyel yerini kapatmak içinde pul boncuk vs işliyorsun çok basit ama ömurluk bir eşyan oluyor sonunda... sabah sabah bilmem anlatabildim mi a.s.
ay yapılışı çok pratik ve kolaymış aslında yaaa, anam ben bu sıpayı büyütmeden hiçbişi yapamam yaaa, böööle ağzı açık bakar dururum size :çok üzgünüm:
canım benim.. allah bağışlasın... analı babalı buyutsun, inşallah acısını göstermesin rabbim. bebeğinin sana en çok itiyaç duyduğu dönemdesin şimdi arkanı dönsen seni arar durumdadır eminim.. annelik yapmak daha buyuk bir marifet gerektirir hayatım, herkesin harcı olmaz. Sevgiler a.s.
he valla ben odadayken ağlamıyo biraz ortalıktan kaybolim yırtınıyo, kıyamıyom böcüğüme ama bunları da canım çekiyo yaaa :ecrin_bebek: ayyy utandırdın beni sağol ama karar verdim bulduğum ilk fırsatta böyle alengirli şeyleri öğrencem kaydirigubbakcemile3
ilahi canım ya.. alengirli ha :roflol:
yaparsın sen. ben sana guveniyorum :1hug:
e alengirli valla anacım hatta sana yeminle rüyama girmiş geçen gün, havyemiz var bizim evimizde, rüyamda havyeyi takıyomuşum fişe kumaşların üzerine de daha önceden deseni çiziyomuşum o çizgilerden kumaşları yaka yaka kesiyomuşum, demekki çok heves etmişim, ama anca rüyamda görüyom böle işte :roflol: