Aplike İşi Seccade

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Havya ile kesitiğim kumaşları aplike işiyle kumaşa monte ettim.. ortaya böyle birşey çıktı ve kız kardeşimin çeyizinde yerini aldı. Nasıl olmuş :)

spa0093or2.jpg

spa0094ys5.jpg

tek kelimeyle mütiş olmuş....
kız kardeşin çok şanslı.. senin gibi becerikli bir ablaya sahip kıymetini bilsin...
ellerine sağlık emeğine sağlık.. göznuruna sağlık..:hooray:...süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:hooray:

hurremcim teşekkur ederim hayatım Şeniz kendi çapımda bişeyler yapmaya çalııyorum işte, beğenilmeside çok hoşuma gidiyor doğrusu :eek:

sersoy sana söyleyecek söz bulamıorum şok şok şok yaşıorum ya nereyi tıklasam sen varsın, bu kadar mı becerikli olunur yaa, abbavvvvvv acayip hevese geldim ha delikafadulden

ay süperrrrrrrr bişi olmuş ellerine sağlık sersoycum yine harikasın valla
havye ile kumaşı kestim diyorsun nasıl? anlamadım ama kikikiik (sabah sabah buraya dalarsam sanırım anlamamam normaldir )

sersoy sana söyleyecek söz bulamıorum şok şok şok yaşıorum ya nereyi tıklasam sen varsın, bu kadar mı becerikli olunur yaa, abbavvvvvv acayip hevese geldim ha delikafadulden

canım ya utandırdın beni :eek: çok teşekkur ederim.. emeğin beğenilmesi insanı muthiş şekilde motive ediyor.. :lepi:

ay süperrrrrrrr bişi olmuş ellerine sağlık sersoycum yine harikasın valla
havye ile kumaşı kestim diyorsun nasıl? anlamadım ama kikikiik (sabah sabah buraya dalarsam sanırım anlamamam normaldir )

gunaydın tijencim guzel gunler diliyorum arkadaşım
havya böyle birşey
014214001164811651222439_1_0.jpg

elektiriğe takıyorsun ucu iyice ısınıyor sonra kalem gibi tutup daha önceden uzerine deseni çizilmiş kumaşı yakarak kalıp gibi çıkartıyorsun.. en sonundada aplike yapmak istediğin yere teyelle monte edip teyel yerini kapatmak içinde pul boncuk vs işliyorsun çok basit ama ömurluk bir eşyan oluyor sonunda... sabah sabah bilmem anlatabildim mi a.s.

canım benim yaaa ,sabah sabah yine süpersin valla ,çoooook tşk ederim .sayfayı açerken aşkımcım gördü o havye ne ki orda dedi(meyer bizde varmış mış ,haberim yokmuşşş) hihoyyyt elimde işlediğim sehpa takımım var o bitsin mutlaka deniyeceğim o zaman yardım isterim senden :)kaydirigubbakcemile3

canım benim yaaa ,sabah sabah yine süpersin valla ,çoooook tşk ederim .sayfayı açerken aşkımcım gördü o havye ne ki orda dedi(meyer bizde varmış mış ,haberim yokmuşşş) hihoyyyt elimde işlediğim sehpa takımım var o bitsin mutlaka deniyeceğim o zaman yardım isterim senden :)kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benimkide ilk görduğunde ne yapacağımı anlamadığı için çok komik durumlara yaşanmıştı malum lehim işi için kullanılan bir alet nasıl olurda kumaşa uygulanır diye :roflol:
sen iste yeterki canım seve seve yardımcı olurum, yapıveririz kaydirigubbakcemile5

gunaydın tijencim guzel gunler diliyorum arkadaşım
havya böyle birşey
014214001164811651222439_1_0.jpg

elektiriğe takıyorsun ucu iyice ısınıyor sonra kalem gibi tutup daha önceden uzerine deseni çizilmiş kumaşı yakarak kalıp gibi çıkartıyorsun.. en sonundada aplike yapmak istediğin yere teyelle monte edip teyel yerini kapatmak içinde pul boncuk vs işliyorsun çok basit ama ömurluk bir eşyan oluyor sonunda... sabah sabah bilmem anlatabildim mi a.s.

ay yapılışı çok pratik ve kolaymış aslında yaaa, anam ben bu sıpayı büyütmeden hiçbişi yapamam yaaa, böööle ağzı açık bakar dururum size :çok üzgünüm:

ay yapılışı çok pratik ve kolaymış aslında yaaa, anam ben bu sıpayı büyütmeden hiçbişi yapamam yaaa, böööle ağzı açık bakar dururum size :çok üzgünüm:

canım benim.. allah bağışlasın... analı babalı buyutsun, inşallah acısını göstermesin rabbim. bebeğinin sana en çok itiyaç duyduğu dönemdesin şimdi arkanı dönsen seni arar durumdadır eminim.. annelik yapmak daha buyuk bir marifet gerektirir hayatım, herkesin harcı olmaz. Sevgiler a.s.

canım benim.. allah bağışlasın... analı babalı buyutsun, inşallah acısını göstermesin rabbim. bebeğinin sana en çok itiyaç duyduğu dönemdesin şimdi arkanı dönsen seni arar durumdadır eminim.. annelik yapmak daha buyuk bir marifet gerektirir hayatım, herkesin harcı olmaz. Sevgiler a.s.

he valla ben odadayken ağlamıyo biraz ortalıktan kaybolim yırtınıyo, kıyamıyom böcüğüme ama bunları da canım çekiyo yaaa :ecrin_bebek: ayyy utandırdın beni sağol :eek: ama karar verdim bulduğum ilk fırsatta böyle alengirli şeyleri öğrencem kaydirigubbakcemile3

he valla ben odadayken ağlamıyo biraz ortalıktan kaybolim yırtınıyo, kıyamıyom böcüğüme ama bunları da canım çekiyo yaaa :ecrin_bebek: ayyy utandırdın beni sağol :eek: ama karar verdim bulduğum ilk fırsatta böyle alengirli şeyleri öğrencem kaydirigubbakcemile3

ilahi canım ya.. alengirli ha :roflol:
yaparsın sen. ben sana guveniyorum :1hug:

ilahi canım ya.. alengirli ha :roflol:
yaparsın sen. ben sana guveniyorum :1hug:

e alengirli valla anacım hatta sana yeminle rüyama girmiş geçen gün, havyemiz var bizim evimizde, rüyamda havyeyi takıyomuşum fişe kumaşların üzerine de daha önceden deseni çiziyomuşum o çizgilerden kumaşları yaka yaka kesiyomuşum, demekki çok heves etmişim, ama anca rüyamda görüyom böle işte :roflol:

e alengirli valla anacım hatta sana yeminle rüyama girmiş geçen gün, havyemiz var bizim evimizde, rüyamda havyeyi takıyomuşum fişe kumaşların üzerine de daha önceden deseni çiziyomuşum o çizgilerden kumaşları yaka yaka kesiyomuşum, demekki çok heves etmişim, ama anca rüyamda görüyom böle işte :roflol:

ah canım kıyamam ben sana.. gerçektende çok heves etmişsin.. ama bebeğin var :KK43: bu işi yaparken kesinlikle etrafında olmaması gerekir.. Allah korusun oynamak ister, değer meğer..

Şimdi kötuluk yapmış gibi olmasın da bu havya ile kumaş keserek yapılan o kadar çok iş varki bu seccade en kötu örneği diyebilirim.. bi ara sandığı açtığımda diğer yaptığım işleri ekleyeyimde görun ne harikalar yaratılıyormuş :eek:

X