• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanımızdaki iğrenç koku!

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
0
Yer
Bingöl
Arkadaşlar aparmanda oturuyoruz 3.kat
Bizim kata kadar hiç bişey yok ama bizim katta öyle fena bi koku varki...
Ayakkabılık var ve ağzın kadar ayakkabı dolu...
Acaba ondan mı dediim bütün ayakkabıları ewdeki balkonda havalandırdım bi hafa..oldu nerdeyse ve hala ayakkabılar balkonda hava alıyor...
.ve ayakkabılığı ve apartmanı çamaşır suyu ve yumoş ile sildim ama halaaa o kötü koku gitmedi ama kızlar öyle böyle deil...
Acaba fare falan mı öldü diye baktık iyice yok...bi fikri olan var mı??:5:

hatalı yazım için kusura bakmayın çalışıyorum ve acele ettim

bi fikri olan var mı...:2:

doğal gaz kaçağı olabilir mi?

hayır canım doğalgaz kullanmıyoruz..Ama boş bi tüp var o olabilir mi?Bilmiyorum öyle tüp gibi de deil çok pis bi koku...:86:

hıııım kat komşularınız var mı? temizlik konusunda nasıllar? bizim komşularımız vardı ışıklığa afedersin tuvaletlerini falan yaparaldı:53:

hıııım kat komşularınız var mı? temizlik konusunda nasıllar? bizim komşularımız vardı ışıklığa afedersin tuvaletlerini falan yaparaldı:53:

her katta tek daire canım ya ben böyle bi iğrenç koku hiç bi yerde duymadım

her katta tek daire canım ya ben böyle bi iğrenç koku hiç bi yerde duymadım

Allah Allah sizin kata ceset falan mı sakladılar acaba:44:
Merak ettim şimdi..
Yerdeki çinilerin altında kurtlanma falan mı oldu acaba desem,
Neden ve nasıl olur ama birşey olmuş belli.

fare falan yada ne bılım kedı falan ölmüştür yada lagım kokusudur :27::27::27:

canım arkadaşımın evinde olmuştu tüp taktırdıktan sonra oldu ama onda ve sonradan kendiliğinden geçti o da her yeri araştırmıştı bir şey mi çürüdü evde bir şeymi oldu diye ama bulamamıştı bence tüpten olmuştu ve çok kötü kokuyordu cidden ama kendiliğinden geçti bir süre sonra

bilgileriniz için çook teşekkürler kızlar fare var mı diye araştırdık ama cıkmadı:50: ceset saklanacak kadar da geniş deil apartman:27: ama boş bi tüp var belki o koku yapmıştır:55:

ay nedense benim aklıma da ilk ceset geldi. Milletçe psikopata bağladık herhalde, haberlerden ceset, cinayet eksik olmuyor ki.

Back