Apartmanımız ve böcekler

huzurlu_evim

OğlumEşimCanlarım...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
853
485
358
Başlıktanda anlaşıldığı gibi bayanlar derdim daha doğrusu kabusum böcekler.
Oturduğum ev kendi evim olduıundan hemen taşınamıyorum 2 yıldır bu evdeyim çevre hep tarla bahçe ileridede çay var yani yeni yapılanma.Ilk yıl küçücük çok dikkatli bakılınca görülecek minik böcecekler vardı ama sadece fayanslarda tek tek.Onlar artık azaldı derken şimdide kulağa kaçan adı verilen böceklerden var komşuların hepsinin evinde varmış diğer miniklerde aynı şekilde bütün apartmanda var.Çok titizim elimden çamaşır suyu düşmüyor tam bitti derken yine çıkıyorlar.
Gelelim soruma evimi ilaçlatsam apartmanda olduğu için tekrarlarmı tekrar eve gelirlermi?Komşularım apartmanı ilaçlatmaktan yana değiller havalar soğuk olduğu için geliyorlarmış bir kaç ay ömürleri varmış doğrumu?Yazarken kaşınıyorum ellerimde yara açıldı deterjandan bıktım yardım edin bilen varsa bu böcekleri.
Okuduğunuz için teşekkür ederim biraz uzun oldu kusura bakmayın

Eşim bir firmadan ilaç getirmişti sulandırıp fısfısla sıkıyorsunuZ sıktığınız yeri silmediğiniz taktirde 3 ay ömrü var ve insanlara zararı yokmuş.

Yazın evimi hamam böceği sardı tüm apartmanı resmen çıldırdım. Evde küçük çocuğu var ve öyle her ilacada güvenmedim. Bu ilacı insan içse dahi zarar vermiyormuş ama böcekleri öldürüyor

Hepimiz şu modern hayatta birer böcek değil miyiz zaten kızkardeşim?
-Kafka'ya sevgiler, konu hakkında fikrim yok ama böceğiz-

kapı girişlerine,pervazlara,böceklerin girebileceği her yere ilaç sıkın haftada 1 kere,giremezler içeri. bütün evi ilaçlatın,böcek tabletleri koyun. ben bu şekilde kurtuldum hamamböceği illetinden.

Benimde basim dertte lavobanin alti cekmeceler girip cikiyorlar cildiricam. Tablet koydum heryere. Icine girip ölüyor larmis sozde hepsi hikaye halan burdalar ve suan bitanesi gozumun onunden gidiyor nuspet yapar gbi. Bildigimz kara bocek.ya aglicam nefret ettim her gordugume terlik yapistiyorum. Copemi geliyorlar acaba. Cop kutumda var lavabann altinda

Hepimiz şu modern hayatta birer böcek değil miyiz zaten kızkardeşim?
-Kafka'ya sevgiler, konu hakkında fikrim yok ama böceğiz-
Yuhh naptin be arkadas vurdun felsefenin dibine
Bulundugunuz kati ilaclatin ve evinizi rutin ilaclatin. Kullanilan ilaca gore 3 ayda yada 6 ayda gerekiyor. Uzun sure gormezsiniz. Zaten girsede ev ilaclanica oluyorlar hemen

Bir sure idare eder sizi ilaclatmak. Hemen gelmez evinize. Birde bahceligin ilaclanmasi sart.
Deterjanla ugrasmayin. Hic ilgisi yok, kacirmaz onlari. Kirlilige gelmez o bocekler. Bahceden kaynakli.

Ilacın adını özelden yazarmısın canım

Canım kömürlüklerinde konserveleri kışlıkları varmış razı değiller.Benim normal yaptığım ev temizliğine bile temizlik hastası diyorlar düşünün artık temizlik anlayışlarını

özel ilaçlar var biz daha önce ki evimizde kullanmıştık adını ne yazık ki hatırlamıyorum ama 6 ay boyunca evde hiç bir böcek yoktu.kapı girişlerine pencere pervazlarına çekmece arkalarına dolap altlarına sürüldü ıslak bezle silinmedikten sonra 6 ay dayanıyor en az.ve ev bahçe içindeydi ilaç sayesinde rahatlamıştık.kapıdan giren koridorda sırt üstü devriliyordu :)) keşke evlere girmeseler

Kendini bocek gibi hissedenler vardir tabi, insan olmak guzel sey.Kafka'dan selamlar.

Yuhh naptin be arkadas vurdun felsefenin dibine
Bulundugunuz kati ilaclatin ve evinizi rutin ilaclatin. Kullanilan ilaca gore 3 ayda yada 6 ayda gerekiyor. Uzun sure gormezsiniz. Zaten girsede ev ilaclanica oluyorlar hemen

Kesinlikle.

Canım kömürlüklerinde konserveleri kışlıkları varmış razı değiller.Benim normal yaptığım ev temizliğine bile temizlik hastası diyorlar düşünün artık temizlik anlayışlarını

Kömürlükte kışlık mı :) çok temizlermiş
Belediyeye şikayet et
Kışlık dediğin konserve heralde kavanozun içine işlemez korkmasınlar
Sen ilaçla canım onlar Gatırlı köşklerinde kalsınlar

Bu gün gittim konuştum bak artık yoklar dedi sürekli dolanan böcekler kendiliğinden yok.Şok oldum nerdeler ama tabi bir tane göreyim gitcem kapılarına ayrıca evime kapı girişlerine sıktım birde eşime eczacı beyaz tabletler vermis koydum şimdilik apartmandada görünmüyorlar evdede şoktayım!İnşallah birdaha olmazlar

Çok uzun zaman geçmiş ama merak ediyorum nasıl kurtuldunuz? Bizdede aynı sorun var da

Ayy..bizim apartmanda da fare var..çok korkuyorum.merdiven korkuluklarini kaydirak yapmış kendine kayarak kaçıyor..asansöre de binemiyorum korkudan.fare tuzakları aldık ama.hicbirine yakalanmadi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…