- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi huzurlu_evim
-
Eşim bir firmadan ilaç getirmişti sulandırıp fısfısla sıkıyorsunuZ sıktığınız yeri silmediğiniz taktirde 3 ay ömrü var ve insanlara zararı yokmuş.Başlıktanda anlaşıldığı gibi bayanlar derdim daha doğrusu kabusum böcekler.
Oturduğum ev kendi evim olduıundan hemen taşınamıyorum 2 yıldır bu evdeyim çevre hep tarla bahçe ileridede çay var yani yeni yapılanma.Ilk yıl küçücük çok dikkatli bakılınca görülecek minik böcecekler vardı ama sadece fayanslarda tek tek.Onlar artık azaldı derken şimdide kulağa kaçan adı verilen böceklerden var komşuların hepsinin evinde varmış diğer miniklerde aynı şekilde bütün apartmanda var.Çok titizim elimden çamaşır suyu düşmüyor tam bitti derken yine çıkıyorlar.
Gelelim soruma evimi ilaçlatsam apartmanda olduğu için tekrarlarmı tekrar eve gelirlermi?Komşularım apartmanı ilaçlatmaktan yana değiller havalar soğuk olduğu için geliyorlarmış bir kaç ay ömürleri varmış doğrumu?Yazarken kaşınıyorum ellerimde yara açıldı deterjandan bıktım yardım edin bilen varsa bu böcekleri.
Okuduğunuz için teşekkür ederim biraz uzun oldu kusura bakmayın
Yuhh naptin be arkadas vurdun felsefenin dibineHepimiz şu modern hayatta birer böcek değil miyiz zaten kızkardeşim?
-Kafka'ya sevgiler, konu hakkında fikrim yok ama böceğiz-
Ilacın adını özelden yazarmısın canımEşim bir firmadan ilaç getirmişti sulandırıp fısfısla sıkıyorsunuZ sıktığınız yeri silmediğiniz taktirde 3 ay ömrü var ve insanlara zararı yokmuş.
Yazın evimi hamam böceği sardı tüm apartmanı resmen çıldırdım. Evde küçük çocuğu var ve öyle her ilacada güvenmedim. Bu ilacı insan içse dahi zarar vermiyormuş ama böcekleri öldürüyor
Canım kömürlüklerinde konserveleri kışlıkları varmış razı değiller.Benim normal yaptığım ev temizliğine bile temizlik hastası diyorlar düşünün artık temizlik anlayışlarınıKomşular razı olsun olmasın evide apartmanı da ilaçlatın
Camlara sineklik takın
Tv de satılan böceksavar bişi var ondan alın fareyi bile kaçırıyo
Onlara böceklere alıştı diye siz böcekle yaşamak zorunda değilsiniz
Kendini bocek gibi hissedenler vardir tabi, insan olmak guzel sey.Kafka'dan selamlar.
Yuhh naptin be arkadas vurdun felsefenin dibine
Bulundugunuz kati ilaclatin ve evinizi rutin ilaclatin. Kullanilan ilaca gore 3 ayda yada 6 ayda gerekiyor. Uzun sure gormezsiniz. Zaten girsede ev ilaclanica oluyorlar hemen
Canım kömürlüklerinde konserveleri kışlıkları varmış razı değiller.Benim normal yaptığım ev temizliğine bile temizlik hastası diyorlar düşünün artık temizlik anlayışlarını
Bu gün gittim konuştum bak artık yoklar dedi sürekli dolanan böcekler kendiliğinden yok.Şok oldum nerdeler ama tabi bir tane göreyim gitcem kapılarına ayrıca evime kapı girişlerine sıktım birde eşime eczacı beyaz tabletler vermis koydum şimdilik apartmandada görünmüyorlar evdede şoktayım!İnşallah birdaha olmazlarKömürlükte kışlık mı :) çok temizlermiş
Belediyeye şikayet et
Kışlık dediğin konserve heralde kavanozun içine işlemez korkmasınlar
Sen ilaçla canım onlar Gatırlı köşklerinde kalsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?