apartman temizliği için ne kadar aidat veriyorsunuz?

Apartmanda oturmadığı için günlük çöp alımı yok.Dışardan biri.Haftada iki kere geliyor.Ama geldiğinde de kapıdaki çöpleri alıyor.

bende geçenlerde bir bayan buldum binatemizliği için daire başı 15 tl istedi.39 daire 585 tl yapar çöp de yok sadece silicek.2 saat sürmüyor işi aya vurduğunda 3 tam gün çalışmış oluyor.yani günlüğü 195 tl yuh yani dedim biz boşa çalışıyoruz valla.

Valla hepsi bu kadar çok kazanabiliyorlar mı bilmiyorum ancak annemlerin apartmanında karı-koca dönüşümlü çalışıyorlar.Apartman başı 15 tl alıyor.Ancak geçen evlendirecekleri oğullarının davetiyelerini bile bastırdığını ama ramak kala bozulduğundan 45.000 tl'lik mobilyaların ellerinde kaldığından bahsetmişlerdi.Yeni ev almışlar +sadece mobilya ücreti bu.Nedense aklıma bu kadar kazanamazlar gibi gelmişti.Ama demek ki karı koca +civardaki diğer apartmanlarıda alırlarsa bence de bu işte iyi para var : ))

Ayda 4 kere siliniyor. .
100 tl ..
Haftada 1 kere yetiyor. .
25 tl geliyor Her sefer. .
Çöp alımı yok ..
Temizlik ve elektrik sadece. .

Aidat 20tl şuanda zam yapılmadı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…