Ailemin değerli bir semtte güzel bir evleri var. Dükkan üstü bir daire. İki hafta önce ailemin evinin altına halı yıkama işyeri açtılar. Belediyeler o kadar kötü kurumlar ki bu işyerine çalışma ruhsatı vermişler hem de dükkanda atıksu gideri olmamasına rağmen. Bu sebeple halı yıkama işini apartmanın otoparkında, açık alanda ailemin evinin altında yapıyorlar. Gürültüden durulmuyor. Herhangi bir sıvı izolasyon da yapmadıkları için temel de su alıyordur belki bilemiyoruz. Yarın öbür gün dükkanda kolon keserler mi bilemiyoruz. Yağmurda da dışarda halı yıkamak için kocaman tente yapmışlar otoparka. Tam ailemin evinin önüne düşüyor. Belediyeyle görüştük, işyeri ruhsat iptali için şikayet kaydı oluşturup geçtiler. Belediye ile çözebileceğimi sanmıyorum.
Benim aklıma bu ortak alandaki tente ile ilgili 3091 sayılı kanun kapsamında kaymakamlık müracatı geldi. Ptesi günü başvuracağız.
Sulh hukuktan ortak alanın işgali ve müdahalenin meni için dava açabiliriz ama 2 sene sürer istinaf vs
Savcılık şikayeti düşünüyorum ama infaz kanunu malum, caydırıcı olmayabilir.
Ailem gürültüden duramıyor, dükkan sahipleri tekinsiz tipler, evi satsalar değeri düştü çoktan kim altında halı yıkama olan evi alır, apartmanda hep yaşlılar oturuyor kimse de ilgilenmiyor haliyle sadexe şikayetçiler. Bu meseleyi çok dert ettim uzaktayım haftaya yanlarına gideceğim.
Benim aklıma gelmeyen şu yolda izlenebilir diyen biri olursa minnettar olurum.
Allah başkasının huzurunu kaçıran, hakkına girem herkesi kahretsin dilerim
Benim aklıma bu ortak alandaki tente ile ilgili 3091 sayılı kanun kapsamında kaymakamlık müracatı geldi. Ptesi günü başvuracağız.
Sulh hukuktan ortak alanın işgali ve müdahalenin meni için dava açabiliriz ama 2 sene sürer istinaf vs
Savcılık şikayeti düşünüyorum ama infaz kanunu malum, caydırıcı olmayabilir.
Ailem gürültüden duramıyor, dükkan sahipleri tekinsiz tipler, evi satsalar değeri düştü çoktan kim altında halı yıkama olan evi alır, apartmanda hep yaşlılar oturuyor kimse de ilgilenmiyor haliyle sadexe şikayetçiler. Bu meseleyi çok dert ettim uzaktayım haftaya yanlarına gideceğim.
Benim aklıma gelmeyen şu yolda izlenebilir diyen biri olursa minnettar olurum.
Allah başkasının huzurunu kaçıran, hakkına girem herkesi kahretsin dilerim