Apartlarda Giriş Çıkış Saati Var mı?

bazı apartların çok sıkı kuralları war mesela yanına kalmaya kimse gelemiyo yada belli saatlerde girip çıkamıyosun hatta girişlrinde parmak okutucusu yada yüz okuyucu tarzı bişey war ama bazıları kapısında kimse yok giriş çıkış saati serbest yanına istediğin kişiler gelebiyor bu aparttan aparta deişiyor bence baştan konuşup sormalısın oraya

O gün başkasında falan kaldığımızda mesela nasıl oluyor? Aparta gitmicez o gün? Aileyi falan arıyorlar mı ne oluyor?

işte bu oranın kurallarına bağlı cnm bazı yerler sen gitmediğinde arıyor ama bazıları izin kağıdı ile falan çıkabiliyosun ama serbestse hiç birine gerek yok zaten sözleşme imzalıyosun o sözleşmeyi imzalamadan bunları iyice sor öle kabul t çünkü oralardan çıkmak istediğinde kaporanı geri vrmiyolar paran boşa gidiyor

Ne saçma şeyler yaa. Öğrendim de şimdi 12 giriş saatiymiş. Ama başkasında kalma işini bilmiyorum daha..

e yurttan ne farkı kaldı o zaman ? apartın mantıgı sadece arkadas sokamazsın başka da sıkıntı cıkaramaz aile aramak hele ki yurtta bile yapılmıyo artık neredeyse :)

Bende bu yıl apartta kalacağım sabah çıkış 7.00 gece de 00.00 giriş mesela benim kaldığım yerde yatılı gidiyorsan aileyi arıyorlar ama o da ailenin istediğine bağlı eğer ailen bilgilendirilmek istemiyorsa aramıyorlar

aparta kalmak zorr iş nasıl insanlarla aynı ortamı paylaşcağını bilemiyorsun sonuçta ,zaten genelde birinci yıl apart ikinci yıl eve çıkılır şahsen ben öle yaptım iyide oluor ama bu konuda arkadaş seçimide çok önemli sonra işin ucunda pişman olmakda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…