Mesela karın doyurmak değil mi sonuçta, para yokken peynir ekmekle idare edebilir insan. Seni yurtta yemek olduğunu bilmek değil yaratıcılığın cezbetsin. Yazık günah , 430 nedir yani? Çok pahalı. Boşver sen apartı seç, neticede tek başına değilsin, 2 kişi daha var senden başka, aç kalmazsınız.Cok aciklayici ve net bi cevap oldu tesekkur ederim :) Evet herkes ayni seyi soyluyosa bi bildiginiz vardir. Benim de kafam en cok aparta basiyo ama yine de ikisini de hic gormedigim icin fikirlerinizi almak istedim.
Yemek yapabiliyorum onda sikintim yok ama yapamadigim belki cebimde param olmadigi zamanlarda bi yerde hazir yemek oldugunu bilme fikri cezbetti yurtta. Ama fare yemek de istemiyorum tabi ki :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Apart mi yurt mu
- Konu Sahibi khepri
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
yemek konusunu halledersin masraflı ama en azından icine siner. nasıl yapıldığını bilmediğin zor durumda bırakabilecek şeyler için yurt tercih etme. çok sıkılırsın. kafana uyan biriyle eğlenceli olur. apartın tek eksisi bazı leydiler yediği tabağı günlerce yıkamıyor bile çok pis insanlar olabiliyor.Beni de yemek durumu dusunduruyo. Bi arkadasin dedigi gibi okulda yiyebilirim diyorum ama. Ne kadar gidiyodu ortalama?
Yani şimdi bir tane oda arkadaşıyla anlaşmak 3 tane oda arkadaşıyla anlaşmaktan daha kolay. Tek kişilik olsaydı oda daha iyiydi. Ama tek alternatifin buysa özel yurda gitmekten daha iyidir bence.Sitesinde iki kisilik odalarin fotografi vardi sadece. Onlar da ayni odada. 3 kisilikleri bilmiyorum ama. Ayni oda cok mu sikinti olur. Orada bulabildigim tek apart orasi
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
O leydilerden ikisi bu sene oda arkadaşımdı. Değiştirme şansın da olmayabiliyor yurtta, ben değiştirmek istedim mesela ama yer yoktu. Yurtta yemeğin yemekhanede yenmesi demek oda arkadaşının bulaşık çıkarıp da haftalarca yıkamayacağı anlamına gelmiyor ne yazık ki... Haftalarca yıkamazlardı, kavga ederdik. Kendi tabakları bu arada ha, bizimle ilgisi yok. 4 kişilik oda, iki tanesi manyak olunca böyle oluyor. Odaya başka odalardan misafir çağırırlardı, çay kahve içmek için. Temiz bardakları kalmazdı da çay içecekleri zaman bile yıkamazlardı, sıcak suyla gelişigüzel çalkalar öyle çay koyup içerlerdi. Uyarınca kavga çıkardı, idareye şikayet edince de idareye tamam derler ama yapmaya devam ederlerdi. O leydilerin kafasını koparasım var hala daha...yemek konusunu halledersin masraflı ama en azından icine siner. nasıl yapıldığını bilmediğin zor durumda bırakabilecek şeyler için yurt tercih etme. çok sıkılırsın. kafana uyan biriyle eğlenceli olur. apartın tek eksisi bazı leydiler yediği tabağı günlerce yıkamıyor bile çok pis insanlar olabiliyor.
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
hiç özveri yok ya. aynı odadasın diğerlerine kokar mı eder mi bir düşün be. nerdeee. ben ne iğrençlikler gördüm ya neler neler. insanlarla yaşamak o kadar zor kiii.. şehir dışı kazansaydım tek kişilik tutacaktım. neyseki evime yakın olanı geldi. ben bütün dönem çamaşır yıkamayıp bavula biriktirip evine götüren insan görmüşüm. hala düşünürüm pis iç çamaşarları kurtlanmış şekilde hangi yüzle götürdü. mutfakta haftalarca yaptıkları yemek dururdu da görevliler atardı çöpe. bunlar evinde hiç mi görmemiş bilmiyorum ki. iğrençlerO leydilerden ikisi bu sene oda arkadaşımdı. Değiştirme şansın da olmayabiliyor yurtta, ben değiştirmek istedim mesela ama yer yoktu. Yurtta yemeğin yemekhanede yenmesi demek oda arkadaşının bulaşık çıkarıp da haftalarca yıkamayacağı anlamına gelmiyor ne yazık ki... Haftalarca yıkamazlardı, kavga ederdik. Kendi tabakları bu arada ha, bizimle ilgisi yok. 4 kişilik oda, iki tanesi manyak olunca böyle oluyor. Odaya başka odalardan misafir çağırırlardı, çay kahve içmek için. Temiz bardakları kalmazdı da çay içecekleri zaman bile yıkamazlardı, sıcak suyla gelişigüzel çalkalar öyle çay koyup içerlerdi. Uyarınca kavga çıkardı, idareye şikayet edince de idareye tamam derler ama yapmaya devam ederlerdi. O leydilerin kafasını koparasım var hala daha...