Anuska Guru Kayıtlı Üye 12 Nisan 2007 6.212 78 358 57 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #22 Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki zamanında olmuşsun ameliyatını. Aramızda olman çok güzel...
edenizzz Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 626 1 96 İstanbul 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #23 çok geçmiş olsun canım...........:1hug:
N NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 6.086 96 363 38 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #24 canım benim çok geçmiş olsun ALLAH sağlık sıhat şifa versin inşallah
HeartLess Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 12.734 40 208 53 Diğer 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #25 Çok geçmiş olsun canım.. gerçekten tam zamanında ameliyat olmuşsunuz... acil şifalar diliyorum.. sevgiler...
Çok geçmiş olsun canım.. gerçekten tam zamanında ameliyat olmuşsunuz... acil şifalar diliyorum.. sevgiler...
esyn Nirvana Kayıtlı Üye 23 Mart 2007 2.578 12 683 Diğer 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esyn #26 senayda .!.: geçmiş olsun..Rabbim beterinden korusun inşaallah... Genişletmek için tıkla... Elis .!.: cok gecmis olsun canima.s. Genişletmek için tıkla... anuşka .!.: Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki zamanında olmuşsun ameliyatını. Aramızda olman çok güzel... Genişletmek için tıkla... edenizzz .!.: çok geçmiş olsun canım...........:1hug: Genişletmek için tıkla... NILBERA .!.: canım benim çok geçmiş olsun ALLAH sağlık sıhat şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla... Songül .!.: Çok geçmiş olsun canım.. gerçekten tam zamanında ameliyat olmuşsunuz... acil şifalar diliyorum.. sevgiler... Genişletmek için tıkla... Güzel dileklerinize sonsuz teşekkür ederim:teselli: a.s. :enbuyukkk:
senayda .!.: geçmiş olsun..Rabbim beterinden korusun inşaallah... Genişletmek için tıkla... Elis .!.: cok gecmis olsun canima.s. Genişletmek için tıkla... anuşka .!.: Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki zamanında olmuşsun ameliyatını. Aramızda olman çok güzel... Genişletmek için tıkla... edenizzz .!.: çok geçmiş olsun canım...........:1hug: Genişletmek için tıkla... NILBERA .!.: canım benim çok geçmiş olsun ALLAH sağlık sıhat şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla... Songül .!.: Çok geçmiş olsun canım.. gerçekten tam zamanında ameliyat olmuşsunuz... acil şifalar diliyorum.. sevgiler... Genişletmek için tıkla... Güzel dileklerinize sonsuz teşekkür ederim:teselli: a.s. :enbuyukkk: