Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süren kabızlık sorunu da varsa olabilir. En azından benim öyle olmuştu,bir an önce gitmenizi tavsiye ederim . Ağrı devam etmiyorsa olmayadabilir tabiigece sağ tarafımda bir sancıyla uyandım bıçak batması gibi hemen sonra geçti ama sabahtan beri çok süpheliyim acaba apandisit mi diye çok korkuyorum huzursuzum psikolojik olarak yeyip içemedim gün boyu bir daha ağrı sancı olmadı sizce apandisit olma ihtimali var mi?
Ben çok fazla sikinti yasadim, patlamış,anlasilamamisti. 1 sene omrumden ömür gitti,o yüzden apandist denince çok korkuyorum acikcasiKabızlık yok
Aralarda hep agri geliyordu bana,belki usutmussunuzdurSancı şeklinde oldu gitti ağrı olmadı devamlı şekilde
Sagolun. Organlarım hasar gördü,kolostomi açıldı. 3 ay hastaneden çıkamadım. Allah kimseye vermesinAyyy çok geçmiş olsun ben bile sabahtan beri çok yıprandım psikolojik olarak düşüne düşüne
Rica ederim,çok geçmiş olsun. Ama agri olursa ihmal etmeyin lütfenUmarım öyledir üşütmüşümdür teşekkür ederim cevabınız için
Amiiin, rabbim şifa versin bir daha sıkıntı yaşamaZsınız inşallahSagolun. Organlarım hasar gördü,kolostomi açıldı. 3 ay hastaneden çıkamadım. Allah kimseye vermesin
Amin,cok sağolunAmiiin, rabbim şifa versin bir daha sıkıntı yaşamaZsınız inşallah
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınızApandisitte once butun karin bolgesinde agri olur sonra sag tarafa yerlesir bastirinca agri artar. Bi an gelip gittiyse gaz sancısı olabilir