AÖL Çocuk gelişimi okuyan varmı?

caneylom

Mevla hayreylesin <3
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
2.816
33
683
39
kızlar ben meslek lisesi mezunuyum ikinci lise okuyabilme hakkımız varmış şimdi kolları sıvadım kız meslek lisesi çocuk gelişimi okuyup 4 yıllğa kadar gitmek istiyorum bu yoldan giden yardım edebilecek olan varmı yardımınızı bekliyorum kayıtlar ağustosta 3 yıl okula devam ediliyormuş dersler filan nasıldır okula gitme aşamaları yani varsa her türlü bilginizi bekliyorum

arkadaşım bende açık ögretim düz lisedeokuyorum bende geçiş yapmak istiyorum
biraz zormuş bide yüz yüzelere gidiyosun aynı okul gibi hayırlısı olsun inş

evet canım ben memleketteyken eşim gidip sormuştu aynı öğrenci gibi okula gidiyomuşsun lisesinde ama üniversitesiyle ilgili hiç bi bilgim yok açıköğretim okul öncesi öğretmenliği yani

slm arkadaşlar bende yeni üye oldum çocuk gelişimi okumak istiyorum sizlerden fikir alabilirmiyim evliyim ve çocuğum var aranızda çocuk gelişimi okuyan varmı

yüzyüze dersler ne zaman benim çocuğum olduğu için merak ediyorum saatleri uyarmı diye kocam vardiyalı çalışıyor

kml çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunuyum biz lisdeyken vardı açıköğretimden bu bölümü okuyanlar ve haftada 3 gün falan okula gelirlerdi.sınavlar dersler fazlaca bi farkı yok normal liseden açıköğretimle arasında bence.

teşekkürler cevabın için bir sorum daha olacak yüzyüze derslerde sadece alan derslerimi görüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…