AÖFe 22 yeni bölüm geliyor!

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
135
5
96
38
İstanbul
ÖNEMLİ BÖLÜMLER AÇILIYOR

Rektör, 7 lisans ve 33 ön lisans programıyla eğitim veren Açıköğretim Fakültesi'nin 2009-2010 öğretim yılında 5'i lisans 17'si ön lisans olmak üzere toplam 22 yeni bölümün açılacağı müjdesini verdi. Lisans bölümlerine ek olarak Uluslararası İlişkiler, Felsefe, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Konaklama ve İşletme Yönetimi bölümlerinin de ekleneceğini belirten Sürmeli, ön lisans programlarına da şu bölümlerin ekleneceğini açıkladı:

Menkul Kıymetler, İşletme Yönetimi, Spor Yönetimi, Adalet, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Elektrik Enerji Üretim, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Lojistik, Medya ve İletişim, Radyo ve TV Programcılığı.

Arkadaşlar 2. ünv düşünenler AÖF de düşünebilir yeni bölümlümler bence süper siz hangisini tercih ederdiniz? ben sosyoloji yada t.dili düşünüyorum

Şimdi ben halkla ilişkiler okuyorum bu sene biticek inş. önlisans yaa ben dikey geçiş yapmak istiyorum ama sadece işletmeye geçebiliyoruz sanırım bu bölümlerden birine geçebiliyor muyuz?

halkla ilişkiler bitirdim ben de canım. sadece işletme veya iktisat bölümüne geçebiliyosun şu an..

ooo süper olur bende 2. üni olarak düşünüodum seçeneklerim arasında dış ticaret ve halkla ilişkiler vardı. Bu yıla kesin yetişirmi acaba? Birde ikinci üniversite olarak 2 tane ön lisans bitirebiliriz değil mi?

bnde bunu cok istiodum bu aralar ya fotografcılık yada sosyoloji istiyorum bakalım bu sene..inş.olurkaydirigubbakcemile5

ya kızlar aöf girerken lisedeki bölümünüz yani tm yada say olmanız bişey değiştiriyomu

çok güzelmiş yha össye girdim ve bugün kazandıgımı öğrendim buda cok güzel bi haber oldu bana zaten bende grafik ve fotografçılık okumustum şimdi belki fotografçılıgı secebilirim paylasım için tskrlr cnm

henüz şartları açıklamamışlar acaba nasıl olacak. Mesela ben örgün eğitim önlisans mezunuyum ve sınavsız 2. üniversite olarak açıköğretimin istediğim bir bölümüne kayıt yaptırabiliyorum ayrıca istersem işletme yada iktisat 3. sınıftan başlayabiliyorum acaba bu yeni bölümlerde de var mı bu şans?

ya onu bilmiyorum da harcları ne kadar olucak onu merak ediyorum.bi de ben matematik ögretmenligi okuyorum acaba ne okusam meslegime yardımcı olur???

yeni bolumlere gecış olmuyormuş bende önlısans elektronık mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…