• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf ?

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
kızlarrr bir sorum olacak. 4 yıllık üni mezunuyum ve işsizim. sınavsız aöf okumak istiyorum aklımda 2 tane bölüm var. "gazetecilik ve iletişim" ve "tv ve radyo sunuculuğu".
1) hangisini önerirsiniz?
2) aöf sadece kitaplar ve sınavlardan mı ibaret, yoksa derslere de girecek miyim?
3) sınav harcı 205 diye biliyorum ama bu bütün bölümler için mi geçerli, dönemlik mi senelik mi?
4) sınavlar nasıl oluyor, hangi dönemlerde?

çok soru sordum biliyorum ama hiçbişi bilmiyorum aöf hakkında. cevaplar için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.......

Merhaba :)
1-Açıklama kısımlarına bak; orada sana hangisinin daha uygun olduğunu bulacaksın. Diksiyon konusunda yetenekliysen sunuculuğu seçebilirsin mesela :)
2-Sadece sınav ve kitaplardan ibaret.
3-Bildiğim kadarıyla senelik ücret o ve 2 yıllıklar için, 4 yıllıklar 210 tl
4-Sınavlar 2 defa vize ve final şeklinde cumartesi pazar günü oluyor. Tam tarihlerini bilemiyorum.

Merhaba :)
1-Açıklama kısımlarına bak; orada sana hangisinin daha uygun olduğunu bulacaksın. Diksiyon konusunda yetenekliysen sunuculuğu seçebilirsin mesela :)
2-Sadece sınav ve kitaplardan ibaret.
3-Bildiğim kadarıyla senelik ücret o ve 2 yıllıklar için, 4 yıllıklar 210 tl
4-Sınavlar 2 defa vize ve final şeklinde cumartesi pazar günü oluyor. Tam tarihlerini bilemiyorum.

teşekkürler canım

kızlar başka fikri olan?
önerir misiniz bu bölümleri?

yoksa boşuna mı okurum, ne dersiniz?

derse girmeden mi okuyacağım yani şimdi ben?

lütfen düşünceleriniizi esirgemeyin.

kızlarrr bir sorum olacak. 4 yıllık üni mezunuyum ve işsizim. sınavsız aöf okumak istiyorum aklımda 2 tane bölüm var. "gazetecilik ve iletişim" ve "tv ve radyo sunuculuğu".
1) hangisini önerirsiniz?
2) aöf sadece kitaplar ve sınavlardan mı ibaret, yoksa derslere de girecek miyim?
3) sınav harcı 205 diye biliyorum ama bu bütün bölümler için mi geçerli, dönemlik mi senelik mi?
4) sınavlar nasıl oluyor, hangi dönemlerde?

çok soru sordum biliyorum ama hiçbişi bilmiyorum aöf hakkında. cevaplar için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.......

1)Hangi bölüm size daha uygunsa onu siz bilebilirsiniz.
2)Bazı dersleri haftasonu üniversitelerden görebiliyorsunuz, ama hangi dersler bilemiyorum şu an.
3)Sınav harcı her bölüme göre değişiyor. 205-225-365 tl arasında. 365 tl olanlar stajı olan bölümler. Bir yılda 2 dönem okuyorsunuz, yani iki dönem para yatırıcaksınız. İlk dönem 205 tl yatırdıysanız, ikinci dönemde yatırıyosunuz 205 tl. Senelik 410 oluyor yani.
4)Sınav tarihleriniz ön kayıt yaptıktan sonra aldığınız çıktıda yazıyor. İlk sınavlarınız 5-6 Ocakta.

Back