• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF yeni sistem yardım lütfen :(

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
AÖF yeni sistemden hiç birşey anlamadım biri bana yardımcı olsun lütfen :((

3 tane dersim kalmıştı biri alttan ikisi 4.sınıftan işletme okuyorum bir ders daha eklenmiş dersin adı İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK sizdede var mı bu ders :( ??

ayrıca artık yardımcı kitap olmayacakmış satılmyacakmış doğrumu bu ? biz nerden çalışıcaz :(( ??

merabalar.bu sistemi vallahi ben de anlayamadım.kafam çok karıstı.bu gün aöf bürosunu aradım anlayabilmek için ama pek faydası olmadı.anlayanlar varsa açıklasın Allah aşkına.

3 tane dersim kalmıştı biri alttan ikisi 4.sınıftan işletme okuyorum bir ders daha eklenmiş dersin adı İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK sizdede var mı bu ders :( ??

ayrıca artık yardımcı kitap olmayacakmış satılmyacakmış doğrumu bu ? biz nerden çalışıcaz :(( ??

soru bankası çıkarıcaklar artık konu anlatımlı kitap çıkmayacak

soru bankası çıkarıcaklar artık konu anlatımlı kitap çıkmayacak

Evet ya lütfen soru bankası çıksın.

Dün geçmiş yılların sorularını çıkarmak istedim.sadece strateji ve güvenlik 12 vardı,tüm dersler değiştiği için geçmiş senenin sorusuda kalmamış bizim bölümde:8::8:

Kitapların tamamlandı mı sebboyy?

Hala benim 3 dersim eksik,arıyorum gelmedi diyorlar.

İyi sınavada benim yerime siz girersin dedim.

Görende elimdeki kitapları bitirdim de onları bekliyorum sanırım:34:

Evet ya lütfen soru bankası çıksın.

Dün geçmiş yılların sorularını çıkarmak istedim.sadece strateji ve güvenlik 12 vardı,tüm dersler değiştiği için geçmiş senenin sorusuda kalmamış bizim bölümde:8::8:

Kitapların tamamlandı mı sebboyy?

Hala benim 3 dersim eksik,arıyorum gelmedi diyorlar.

İyi sınavada benim yerime siz girersin dedim.

Görende elimdeki kitapları bitirdim de onları bekliyorum sanırım:34:

evt cnm eksik kitaplarım geldi diğer kitaplarımın ara sınavda sorumlu olduğum üniteleri bitirmiştim ben zaten şimdi gelen iki kitaplarımdanda 3 ünite bitirdim cnm ama soru bankası lazım bütün derslerin bir kitapta toplandığı bir kitap bulabilirim inş yoksa çok masraf olucak bölüm uluslarası ilişkiler 3.sınıf biliyorsun cnm :56:

Derslerin bazıları tamamen değişti, bazıları kaldırıldı. Kitaplar inceldi, üniteler azaldı, o yüzden ders sayınız fazla gözüküyor. Yardımcı kitap olmayacağı doğru, sadece soru bankaları olacak. Fakat kitap içerikleri de tamamen değiştiği için kitaplardan ders çalışmanız daha iyi olur. Bazı kitaplar bürolara ulaşmadı, o yüzden e-öğrenme portalından pfd formatında kitaplarınızı görebilirsiniz.

Back