AÖF Verimli ders calisma sisteminizi paylasalim

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
merhaba arkadaslar

Belirli bir yasi gectikten sonra aile, sosyal yasam vs derken is güc derken acik ögretinde okuyunca ders calisma sinavlari vermek okuldaki gibi kolay olmuyor.

Sizler verimli ders calismak icin neler yapiyorsunuz? Nasil bir sistem izliyorsunuz? Ne kadar zaman planliyorsunuz gibi sorular.

Cevaplarinizi ve paylasimlarinizi bekliyorum. Umarim bu konuda yenilere yardimci olunabiline ek cevaplar birikir :)

Merhaba :) en az 1 ay önce çalışmaya başlarsanız sizin için daha rahat olur. E kampüs sitesinde canlı ders videoları var bayağı yararlı oluyor püf noktaları söylüyorlar. Kitabın bölüm sonu kendinizi sınayın soruları var onlarla da pekiştirirseniz mükemmel olur :)

Ben 2 sene önce bitirdim.
Onlisansti mezun olduktan 8 sene sonra lisans işletmeye tamamladım.

Murat yayınlarının kitabını alıyordum her dönem.
İnternette son 10 yılın sorularını indiriyordum.
Bir de bir program yuklemiatim tele, vakit buldukça elimde ondan soru çozuyordum.

Başarılar diliyorum.

Merhabalar,
Ben AÖF Türk Dili Ve Edebiyatı son sınıftayım . Aynı zamanda çalışıyorum. Bana en yardımcı olan geçmiş senelerde çıkmış sorular. Onlardan mutlaka geliyor. İnternetten de kitaba girip önemli yerlerin özetini çıkarıyorum . Osmanlıca gramer dışında kalmış dersim yok. Bu arada tam 59 yaşındayım. Kimse bahane bulmasın. İnsan isterse herşeyi yapabilir.Herkese başarılar.

X