Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 3. sınıfa gectim sanırım bu sene fransızca dersi var ben şimdiden calışmaya başlamak istiyorum nette fransızca derslerini anlaşılır bi sekilde anlatan site önerilerinizi bekliyorum fransızca hakkında hiç bişey bilmiyorum
arkadaşlar 3. sınıfa gectim sanırım bu sene fransızca dersi var ben şimdiden calışmaya başlamak istiyorum nette fransızca derslerini anlaşılır bi sekilde anlatan site önerilerinizi bekliyorum fransızca hakkında hiç bişey bilmiyorum
O kadarını bilmiyorum ama hangisini seçtiysek o vardır
Madem fransızcaysa neden seçtiriyorlar ki:44:
Yeni bir düzenlemede olabilir
Net bir bilgiye sahip olursan buraya yazarmısın cnm
Merak ettim şimdi
bence de cok saçma hem evden calışıca hem hiç bilgi sahibi olmadıgımız bi dil bende araştırıyorum sen de bi oturum acsana acıkögretim e ögrenme portalında sende de aynı sey cıkacak mı bakalım tc numaranla giriyosun
bence de cok saçma hem evden calışıca hem hiç bilgi sahibi olmadıgımız bi dil bende araştırıyorum sen de bi oturum acsana acıkögretim e ögrenme portalında sende de aynı sey cıkacak mı bakalım tc numaranla giriyosun