aöf tercih listem

yasilbuludd

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
68
81
kızlaarr açıköğretim için 15 tercih yapıcam 291 puan yaptım sizce hangisi gelir? öne al veya geriye çek o bölümü dediğiniz bölümler var mı? Veya başka ekle, hiç yazma o bölümü dediğiniz bölüm falan var mı acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.
101011208 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Hizmet
101411055 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Hizmet
101011217 Anadolu Üniversitesi/İşletme Fakültesi/Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi
101010767 Anadolu Üniversitesi/İşletme Fakültesi/İşletme
101010749 Anadolu Üniversitesi/İktisat Fakültesi/Kamu Yönetimi
101050775 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Adalet
101451724 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Adalet
101051261 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
105650872 İstanbul Üniversitesi/Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
101452034 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
101451866 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/İş Sağlığı ve Güvenliği
101050236 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Dış Ticaret
101451742 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Dış Ticaret
101050827 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Lojistik
101451769 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Lojistik

İşletmeyi 3.sıraya yaz derim 4.sıraya kamu yönetimi olsun garanti olsun eğer sosyal hizmet gelmezse.

Yök atlas'tan (google'la) bak istersen her bölümün geçen sene aldığı taban puanları ,son giren kişinin sıralaması vs oluyor, hemen hemen bir fikrin olur, hangisine girebileceğin hakkında

Yök atlas'tan (google'la) bak istersen her bölümün geçen sene aldığı taban puanları ,son giren kişinin sıralaması vs oluyor, hemen hemen bir fikrin olur, hangisine girebileceğin hakkında
sosyal hizmetler hariç hepsine puanım da sıralamda yetiyor aslında 4 yıllıklarda 2 yıllıklarda ise adaletler biraz sıkıntılı ama 4 yıllık gelsin istiyorum. Açıkta kalmamak için 2 yıllık yazdım ne olur ne olmaz diye sadece fikir almak istemiştim. Çok korkuyorum yerleşemem diye.

Bende tercih yapacağımda 18 yıl sonra açık öğretim.

Bende hemen hemen aynı haldeyim, aklımda sadece sosyal hizmet var ama olurda tutmazsa başka seçeneğimde olsun diye araştırıp duruyorum, kendi kendime bi liste yaptım ama içime sinmeyince okula gidip rehberlik almaya karar verdim, imkanın varsa mezun olduğun okula uğrarsan yardım ederler

Sen kaç puan aldın Can'ım.

okul puanımda dahil canım bu puanıma okul puanım ile birlikte 291 puan oldu. Ben böyle bir tercih listesi hazırladım kendime aslında hepsi severek yapacağım meslekler ama işte gelmez diye çok korkuyorum. Bu kontenjan gelmiş ya açıköğretime. İnşallah 4 yıllık gelir 4 yıllık gelirse daha bi içime sinicek.

en kötü ihtimalle 2lik bitirip lisansa tamamlarsın, canından önemli değil, o kadar sıkılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…