• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf sosyal hizmetler yeni kayıt olanlar

ingilizceyi unutali çooooook olduuuu bölümüm sayesinde bende fransızcayı seçtim bakalım hayırlısı hafta içi kalan kitaplarımın yarısını almaya gitcem

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?

ben 3 dersin 4 er konusunu bitirdim..

sosyolojiye giriş i bu hafta halledicem nasipse..
haftaya psikolojiye giriş ,
sonrada hukuk ve iletişim bilgisi die devam edicem..
kasımın sonuna kadar bi çok dersi bitirmem lazım sonra tekrar ve soru bankalarını çözücem nasipse..

netden egemin soru bankasını aldım bugün inş çarşamba falan elimde olur..
bi an önce ona da başlamak istiyorum..

merhaba arkadaslar bende bu sene aöften sosyal hızmetler bolumunu tercıh edıcem.bence umutsuz olmamalıyız cunku ama bu sene ama seneye bı sekılde bence cok yogun kadro verılıcek.benım ogrenmek ıstedıgım su bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım .devlet olmadı dıyelım ozel sektorde ne kadar ısımıze yarar bu bolum acaba? nerelerde calısabılırz

Herkese Hayırlı Cumalar..

Bende kaydımı 3 gün önce yaptım şükür..İnşallah güzel güzel kolay kolay çalışırız :21::21:

İngilizce bilmiyorum gözümü korkutuyor..

merhaba arkadaslar bende bu sene aöften sosyal hızmetler bolumunu tercıh edıcem.bence umutsuz olmamalıyız cunku ama bu sene ama seneye bı sekılde bence cok yogun kadro verılıcek.benım ogrenmek ıstedıgım su bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım .devlet olmadı dıyelım ozel sektorde ne kadar ısımıze yarar bu bolum acaba? nerelerde calısabılırz

# Aile Araştırma Kurumu
# Özürlüler İdaresi Başkanlığı
# Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü
# Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü
# Devlet Planlama Teşkilatı
# GAP İdaresi Başkanlığı
# Sosyal Yardımlaşmayı Dayanışmayı Teşvik Fonu Genel Sekreterliği
# İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları
# Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu
# İl Sosyal Hizmet Müdürlükleri
# Çocuk Bakım Yuvaları
# Kreş ve Gündüz Bakım Evleri
# Yetiştirme Yurtları
# Huzurevleri
# Toplum Merkezleri
# Kadın Sığınma Evleri
# Özürlü Rehabilitasyon Merkezleri
# Yaşlı Dayanışma Merkezleri
# Sokak Çocukları Merkezi
# Ergen Danışma Merkezi
Sağlık Bakanlığı
# Hastaneler
# Sağlık Ocakları
# Aile Planlaması ve Ana Çocuk Sağlığı Merkezleri
Milli Eğitim Bakanlığı
# Okullar
# Mesleki Eğitim Merkezleri
# Kredi ve Yurtlar Kurumu
Adalet Bakanlığı
# Cezaevleri
# Çocuk Mahkemeleri
# Çocuk Eğitim Evi
# Adli Tıp Kurumu
Üniversiteler
# Hastaneler
# Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlıkları
Maliye Bakanlığı
* Emekli Sandığı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
* Sosyal Sigortalar Kurumu
Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı birimlerinde
İçişleri Bakanlığı ve bağlı birimlerinde
Yerel Yönetimler ve bağlı birimlerinde
Kriz merkezleri
Sivil toplum örgütleri ve vakıflar
Özel Sektörde;

* Sanayi kuruluşları - insan kaynakları birimleri, rehabilitasyon merkezleri, huzurevleri, hastaneler, diyaliz merkezleri, dershaneler, ana okulları, kreşler vb.

ALINTIDIR..

:)

bende kayıt yaptırdım...2yıllık bölüme sizler nerelerden çalışıyorsunuz bilgilernizi paylaşırmısınız evden çalışmak zor malum...ben geçen sene İngilizce kursuna gittim çok işime yarayacaktır eminim.....kitaplar çok detaylı çalıştığınız yardımcı kitap vs..önerilerinize ihyaç var :kkk::kkk:

bende 38 yaşındayım bu sene sınavlara girip bu bölümü düşünüyorum geçmi kaldım acaba yaş olarak ve sınavlar hakkında hiçbir bilgim yok önce ygs ye mi kayıt yaptırcam

Back