aöf sosyal hizmetler okuyan yada mezun olan varmı aramızda bakarmısınız

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
34
ben bu bölümün önlisansını atatürk üniversitesi yerine anadolu üniversitesi aöfde okumaya karar verdim ben memurum aynı zamanda staj işi nasıl olucak yardımcı olurmusunuz staj yapanlar staj dosyası nasıl hazırlanıyor anadolu üniv aöf okuduktan sonra dgs ile sosyal hizmetler 3.e geçip okuyup tamamlayacağım bir şekilde ama bu olay kafamı kurcaladı yardımcı olurmusunuz

Memur olarak hangi kurumda çalışıyorsun birbirine yakın bir kurum mu çalıştığın yerde yapma imkanın olabilir.Facebookun var mı orada açıköğretim sayfası var,sayfanın adı açıköğretim oraya yaz sorunu istersen daha çok cevap alabilirsin.

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ AMA YANINDA BELEDİYE VAR YAZIŞMA VS YAPIYORUZ MÜDÜR BELEDİYEYE GÖNDERİRSE STAJ İÇİN ÖLE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Erzurum Aöf de oku. Lisansı da önlisansı da var. Lisans çok daha iyi tabi ama hangisini okursan oku Erzurum Aöf de oku.
Bütünleme sınavı Erzurum Atatürk Üni. aöf de var. Esk And Üni aöf de yok.
Vize int üzerinden yapılıyor erzurumda. Final sorularının çoğu çıkmış sorulardan geliyor. Esk anadoluda zor sorular geliyor ve kalırsan 1sene okulunu uzatıyor.
Hem erzurum aöf de ortalaman daha yüksek olacağı için DGS sınavında puanın daha iyi olacaktır.

Şimdi sebbo arkadaş 2 yıllık sosyal hizmetleri okuyunca,Erzurum aöf den yine sosyal hizmetleri tamamlamak istiyor galiba,Erzurum'da lisans sosyal hizmetlerden tamamlanır demişler,ama ben sosyoloji üzerinden diye biliyorum,Erzurum'da lisans tamamlama programı bir tek güvenlik adli bilimler bölümü değil mi?

Diğer konusunun linki bu oradan daha detaylı yardımcı olabilirsin kafası bayağı karışmış.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lurmusunuz-kizlar.785529/page-2#post-38794633

Diğer konusunun linki bu oradan daha detaylı yardımcı olabilirsin kafası bayağı karışmış.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lurmusunuz-kizlar.785529/page-2#post-38794633

Konu sahibi herhangi bir lisans programından mezun olsaydı da sınavsız ikinci üniversite kapsamında Sosyal Hizmetler Lisans programına geçiş yapamazdı. Sınavsız ikinci üniversite kapsamında yer alan lisans programlarında Sosyal Hizmetler yok.

Sınavsız ikinci üni olarak sadece önlisansını okuyabilirdi bölümün. Eğer herhangi bir üniden mezun ya da hala okuyorsa eğitim öğretim yılı başlamadan başvuru yapıp önlisansını okuyabilir. Bunu yaparsa önlisans mezuniyetinden sonra sınavsız olarak lisans eğitimine aynı bölüm üzerinden devam edemez. Sizinde dediğiniz gibi Sosyoloji gibi bölümlerde sınavsız devam edebilir. Sosyal hizmet üzerinden +2 yapıp devam etmek istiyorsa, DGS sınavına girmek zorunda. DGS sınavında , önlisans diplomasının ortalamasına bağlı olarak ek puan geldiği için önlisansta başarılı bir şekilde ortalama alırsa DGS de avantajı artar.
Özetle : Konu sahibi Ya YGS girecek iyi bir puan alıp tercih edecek lisansı. Ya da önlisans bitirip DGS sınavıyla +2 yapıp devam edecek. Son dediğimi yaparsa Atatürk üniversitesini öneriyorum.Orada sınav sistemi uygulamaları daha iyi olduğu için.

Yanlış bilgi vermişler. Sınava girmeden Lisansını okuyamaz.

merhaba
peki +2 yapıldığında 1.ve 2. sınıfın derslerini tekrar almak gerekecekmi dersleri karşılaştırdım hepsi aynı ama bütün araştırmalarımda alınacak yazıyor aynı dersler neden alınıyor anlamadım farklı tek bir ders bile yok birde 1 yıl hazırlık olacakmı şimdiden cevapların için teşekkürler

Önlisans sosyal hizmetlerden mezun olup DGS ile kayıt yaptırdığınız üniversiteye bağlı.
X üniversitesi 1. sınıftan başlatırken , Y üniversitesi 2. sınıftan , A üniversitesi de 3. sınıftan başlatabilir.

Bahsettiğiniz gibi 1. ve 2. sınıfta aldığınız dersler , DGS ile tercih ettiğiniz üninin lisans programındaki 1 ve 2. sınıftaki dersleri aynıysa çok büyük ihtimal 3. sınıftan başlatıp, fark ders varsa alttan almanızı sağlar.

Ama kesin bir şey olmamakla birlikte her üniversitenin kaçıncı sınıftan başlattığı farklıdır. Erzurum AÖF dgs ile 3. sınıftan başlatıyor diye biliyorum.

yaaa arkadaşlar çok karışığım ben durumumu özetleym siz bi çıkış gösterin ltfn ben anad üni 2. sınıf sosyal hizmetler okuorm son dönemim zayıf da yok ama ön lüsans hç bişiye yaramayack o yüzden geçiş yapmm lazm matematikten hç anlamm direk geçişle yapacağm tercihlerde sınırlıymış sizce ne yapmalıym bide bişi daha bu atatürk üni de final sınavları için erzuruma gitmem şartmış doğru mu

bide başka açıköğretim üni yok mu ya yani sosyal hizmetleri lisansa tamamlamak için ne yapacağm

Kim demiş se yanlış bilgi vermişler uzaktan eğitim de gidilir,açıkögretim de gidilmez Atatürk Üniversitesi de açıkögretim diye geçiyor,vize sınavları internet üzerinden yapılıyor,final sınavları ise merkezlerde yapılıyor,hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum eğer Yaşadığınız şehirde merkezi yok ise en yakın ilde yapılır,sınavsız olarak sosyolojiye geçiş yaparsın zaten kayıt tarihleri takip et.Erzurum anadolu gibi kitap vermiyor elektronik olarak yüklüyorlar haftalık olarak.

ankaradaym merkezi var mı acaba? peki atatürk üni sosyal hizmetler var mı açıköğretim de.yoksa uzaktan eğitimde mi var malum uzaktan eğitimin harçları biraz yüksekmiş. sınavsız olarak sosyal hizmetlere geçebilio muyum? zatn okul kitaplarından çalışmıorm murat yayınlarını alıorm yne bulabilirm sanırm

Sosyal hizmetlerin 4 yıllık bölümü uzaktan eğitim diye Geçmiyor açıkögretim fakültesi diye geçiyor,uzaktan eğitim diye geçmiş olsaydı final sınavların da Erzurum'a gitmek zorundaydınız,ve hayır sınavsız almıyor,sınavsız olarak sosyoloji üzerinden tamamlanır.Ankara da merkezi vardır diye tahmin ediyorum.

teşekkürler

Konuya çok hakim göründüğün için senden bilgi almak istedim canım
Ben atatürk aöf sosyal hizmetler önlisans programına başladım. Üniteler yükleniyor pdf olarak ama çok dolu bilgi. Bu yüzden önerebileceğin kaynak var mı? Ya da geçmiş çıkmış sorulara nerden ulaşabilirim? Bunların cevabını bulamadım her kaynak lisansa ya da başka yerlere yönlendirmiş. Bilgin varsa yazarsan süper olur

Merhaba cassia okul ve sınavlarla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? Çıkmış soruları nerden bulabilirim sistem olarak can eğrisi mi var? Simdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…