!!!aöf Sinavlariniz Nasil!!!

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
23
kızlar inşallah sınavlarınız iyi geçmiştir ben 3.sınıf işletmeyim inşallah 4'e geçerim ama çok çalıştım maliyet ve özellikle iş hukuku çok zor sormuşlar ilk üniteden hiç sormamışlar yardımcı kitaplardan testler bile çıkmadı...ama olsun canımız sağolsun:1closedeyes:

selam arkadaşlar,bende aöf işletme 4. sınıftayım.bu sene tek dersim kalmıştı.sermaye piyasası.sınavım 14.30 daydı ve iyi geçti çok şükür.birincisinden 86 almıştım.bundan 35 alsam bile geçerim ama ben daha iyi bekliyorum...herkesin iyi geçmiştir inşallah...

maliyette hiç kitapta anlattığı şekilde sormamışlar nerden bulmuşlar bu soruları anlamadım CADIARZU

ya evet geçen sene bir şikayet olmuş. bu yardımcı kitaplardaki testlerle neredeyse aynı çıkan sorular yüzünden jeyyar bu sene değişik bir yöntem izlemişler ama çok zordu. ilk sınavlarım iyiydi ama bu sınavlarım nasıl gelir bilmiyorum. kediciğim yüzünden 3 gündür uykusuzum ondan ne yazdım çizdim bilmiyorum :roflol:

ya evet geçen sene bir şikayet olmuş. bu yardımcı kitaplardaki testlerle neredeyse aynı çıkan sorular yüzünden jeyyar bu sene değişik bir yöntem izlemişler ama çok zordu. ilk sınavlarım iyiydi ama bu sınavlarım nasıl gelir bilmiyorum. kediciğim yüzünden 3 gündür uykusuzum ondan ne yazdım çizdim bilmiyorum :roflol:
bizim burda murat yayınları aöf kitaplarını bir kitapçı çok ucuza satıyor diye murat dershane ekibi demişki bu kitpları burda ucuza satmayın yani bu dershane kitaplarının dershanecilere maliyeti 2.5ytl hocamız derdi bunlar 15 ytl satıyor sevabına ucuza satanlarıda dershaneler gelip satmayın diyor bu kadar eğitimden kar sağlanılmaz aöf dershaneleri o kadar oralara para yatıracağına gidin özel okulda 2 yıllık bi bölümün harç parasını ödeyin çok rant var çok...açık öğretim amacı çalışan kesimin evden kendi çalışıp eğitimini tamamlaması çok saptırdılar.

bend murat açık öğr. kitabından çalıştım bu sene.
ya ikinci sınavın ilk sınavı çok zordu hiç bişi yapamadım.:KK43: ikinci olan çok fazla kolaydı. hepsini yaptım sonuçlar artık bakcaz. ama sanıyorum geçtim bu seneyi.:)

bende egemin kjitaplarından çalıştım ben 1.sınıftayım bakalım nasıl gelcek sonuçlar

kızlar ben finallere giremedim büt.e girebilir miyim?bi de büt.e girmek için ne yapmak gerek aöf büroya mı gideceğim

kızlar ben finallere giremedim büt.e girebilir miyim?bi de büt.e girmek için ne yapmak gerek aöf büroya mı gideceğim
sana kağıt gelir başvuru yapmana falan gerek yok diye biliyorum bütte bütün derslerini verebilirsin canıma.s

bend murat açık öğr. kitabından çalıştım bu sene.
ya ikinci sınavın ilk sınavı çok zordu hiç bişi yapamadım.:KK43: ikinci olan çok fazla kolaydı. hepsini yaptım sonuçlar artık bakcaz. ama sanıyorum geçtim bu seneyi.:)
gerçekten ilk oturum çok zordu maliyet ve iş hukuku beni üzdü o derslerin srularını kitapta üstüne durdukları gibi yapmamışlar ve murat yayınlarından hiç çıkmadı sru şekilleri çk farklı geldi bana ama inşallah geçeriz :çok üzgünüm:

ben işletme 2. sınıftayım hakıkaten dedıgınız dogru olabılır soru çeşitlerinde degısıklıkvar.. gecen sene fılan neredeyse kıtaptan 10 soru cıkıyordu aynı sorular oluyordu yanı sorunun basından okuyunca hatırlıyordun hemen ısaretlıyordun ama bu sene ozellıkle fınalde cok farklı soru tıplerı vardı o kadar fınal deneme cozdum hepsınden 70 80 aldım denemelerde ama fınal sınavında cok farkıydı cok farklı soru tıplerı alakasız seyler hıc calısmamıs gıbı hıssettım sınavda kendımı nasıl gectı bılmıyorum o yuzden ama umarım hepımız gecerız arkadaslar.. 3 yada 4 te olanlar cok zorlandınız mı oraya gelene kadar yada matematık dersını temelı olmadıgı halde veren var mı aranızda ?? sevgiler

ben işletme 2. sınıftayım hakıkaten dedıgınız dogru olabılır soru çeşitlerinde degısıklıkvar.. gecen sene fılan neredeyse kıtaptan 10 soru cıkıyordu aynı sorular oluyordu yanı sorunun basından okuyunca hatırlıyordun hemen ısaretlıyordun ama bu sene ozellıkle fınalde cok farklı soru tıplerı vardı o kadar fınal deneme cozdum hepsınden 70 80 aldım denemelerde ama fınal sınavında cok farkıydı cok farklı soru tıplerı alakasız seyler hıc calısmamıs gıbı hıssettım sınavda kendımı nasıl gectı bılmıyorum o yuzden ama umarım hepımız gecerız arkadaslar.. 3 yada 4 te olanlar cok zorlandınız mı oraya gelene kadar yada matematık dersını temelı olmadıgı halde veren var mı aranızda ?? sevgiler
canım ben dgs ile 3.sınıfa geçtim ndan önce dumlupınar muhasebe bitirdim düz lise sosyal bilimler yani sözel çıkışlıyıdım bölümün sayısal ağırlıklıydı matematik dersinden ilk sene kaldım çünkü sınıfımızda ortalama çok yüksekti 70 almak gerekiyrdu sınıfımın çoğu süper lise,düz lise,bir kaç tanede anadolu lisesi çıkışlı arkdaşım vardı hepsi EA ve sayısal çıkışlıydı bir ben sözel anca 2.yıl geçtim ama çok çalıştım bizde çan eğrisi sistemi vardı yani ortalama yüksek oluyrdu ben okulu 2 yılda nasıl bitirdim kendime şaşıyorum ama çok çalıştım yurtta kalırken:1no2:inşalalh hakımızda hayırlısı olur okumak zor hele bu devirdebenneyaptımki

canım ben dgs ile 3.sınıfa geçtim ndan önce dumlupınar muhasebe bitirdim düz lise sosyal bilimler yani sözel çıkışlıyıdım bölümün sayısal ağırlıklıydı matematik dersinden ilk sene kaldım çünkü sınıfımızda ortalama çok yüksekti 70 almak gerekiyrdu sınıfımın çoğu süper lise,düz lise,bir kaç tanede anadolu lisesi çıkışlı arkdaşım vardı hepsi EA ve sayısal çıkışlıydı bir ben sözel anca 2.yıl geçtim ama çok çalıştım bizde çan eğrisi sistemi vardı yani ortalama yüksek oluyrdu ben okulu 2 yılda nasıl bitirdim kendime şaşıyorum ama çok çalıştım yurtta kalırken:1no2:inşalalh hakımızda hayırlısı olur okumak zor hele bu devirdebenneyaptımki

evet haklısın gercekten de sankı mılletın okumaması ıcın ellerınde gelen sıstemı uretıyorlar.. turkıyeden baska nerde var bu kadar saçma sistemler.. okumayın dıyorlar resmen ıllallah edın bırakın okumayın en fazla lıse mezunu olun.. budur yanı.. benım ne işim var işletme bölümünde ben anaokulu ogretmenıyım meslek lısesı mezunuyum.. 2 sene gırdm öss ye ıkıncı sene 8 puanla gerıde kaldım okul öncesi eğitimi bölümüne artık aöf kayıt yaptm yeter dedım bır daha ugrasamam dıye.. oyskı benım okul öncesı okumam gerekıyor ısletme benım neyıme ama ıste mecbur mecbur :kahve:...

evet haklısın gercekten de sankı mılletın okumaması ıcın ellerınde gelen sıstemı uretıyorlar.. turkıyeden baska nerde var bu kadar saçma sistemler.. okumayın dıyorlar resmen ıllallah edın bırakın okumayın en fazla lıse mezunu olun.. budur yanı.. benım ne işim var işletme bölümünde ben anaokulu ogretmenıyım meslek lısesı mezunuyum.. 2 sene gırdm öss ye ıkıncı sene 8 puanla gerıde kaldım okul öncesi eğitimi bölümüne artık aöf kayıt yaptm yeter dedım bır daha ugrasamam dıye.. oyskı benım okul öncesı okumam gerekıyor ısletme benım neyıme ama ıste mecbur mecbur :kahve:...

arkadaşım bende aöf okul öncesi eğitim okuyorum ve 3. sınıfım.meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum valla hiç üzülme bölümümü okumuyom diye bizde de durumlar çok vahim.bana sınıfı geçirmemek için uğraşıyolar sanki.
sınavlarım hiçte iyi geçmedi.takıntılı olduğum 2 ders var 2.sınıftan.2 senedir geçemiyorum.artık o kadar bıktım ki anlatamam.valla ne olacak benim halim bilmiyorum.zaten bide ikizlerim var zor ders çalışıyorum.ama çalışsamda aynı ki geçilmiyo bu iki ders.

Merhaba Arkadaşlar.Ben İktisat 2.sınıftayım.Şimdi cevaplara baktım 30 sorudan 19 netim var.İlk sınavdan 43 almıştım bu 19 netle kaç puan alacağımı nasıl hesaplayabilirim?Puan nasıl hesaplanıyor aranızda bilen var mı?

X