AÖF okuyanlar bir yardim edebilirmi

raperon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
208
17
34
Merhaba arkadaslar ben pazarlama on lisans mezunuyum yani eylul ortasi gibi diplomami alacagim insallah 3.sinif isletmeden devam etmek istiyorum.lisans tamamlama yani fakat acikogretim kaydi nasil yapiliyor once internetten mi basvuracagim aof burosunami gitmeliyim neler lazim internet ciktilari neler goturmeliyim buroya diplomami noterden asli gibidir yaptirmam gerekiyormu diplomami kaybetmemek icin; hocalarimiz boyle bir bilgi vermisti cunku ama bunuu kabul etmediklerini duydum aof burolarinin siz kayit olurken neler yaptiniz hangi asamalardan gectiniz neler gerekli ve kolaymi acaba sinavlar takibini nasil yapiyorsunuz sinav tarihleri sinavlar bilgisiz oldugum icin bu konuda cok tedirginim bide hem okuyup hemde is bulup calismayi dusunuyorum yardim ederseniz beni aydinlatirsaniz cok mutlu olacagimmm

Canım ben de adalet mezunuyum şimdi kamu yönetimine geçiş yapacağım.1-5 Eylül arası aöf bürosuna gideceğim muhtemelen diplomamın aslı(ben alır almaz resmi kurumda aslı gibidir yaptırdım) alırlar.Yine de gidip neler gerektiğini direk onlardan öğrenip tekrar gideceğim. Tahminime göre önceden ön kayıt gerekiyordur sonra bankaya harç yatırılıyor dekontla birlikte gidip 4 fotoğraf ,kimlik fotokopisi,diplomayla kayıt yapıp kitapları alabiliyoruz.(tahmindir) bir de telefonla arayıp önceden bilgi alabilirsin öğrenci temsilcileri bakıyor ilgileniyorlar.

internette 29 eylül 17 ekim arası diyor canım aöf kayıtları odur heralde tarih anadolu ünv sitesinde

X