selin1 hatırlarsın beni..
bende buldum iki üç kişiyi bi şeyler çıktı olmadı..
en son emekli bir matematık ogretmenı buldum..
hesapladık ettik 2 ay ıcınde yanı tam 8 haftalık bır surecte gunde 2 saat haftada bes gun olmak uzere anca yetısır dedı.. o şekilde oluncada 2 aylık bir süreçte saat başına 40 ytl den toplamda 3,600 ytl yapıyor... :1shok:
eşime acırım ya oluru yok malesef kursa mecbur kaldım Allahım vallahı uzerımde oyle bır stres ki anlatamam..
3. sınıfa geceyım baska birşey ıstemıyorum...
Merhaba Arkadaşlar;
3 yıldır Murat Açıköğretim kursuna gidiyorum ve bu sene 4 sınıftayım.Verdiğim paralar helal hoş olsun.Geçme garantisi veriyorlar ve branşında o kadar başarılı hocalar varki hepsi birbirinden daha fazla verim sağlıyor.
Murat Açıköğretim kursuna gidipte geçemeyen birini tanımam ben.Ders başına yaklaşık 420 alıyorlar fakat verdiğiniz paraların 5 kuruşu havada kalmıyor,kalmıycaktır size garantisini ben veriyorum.
Yanlız yapmanız gerekenler derslerin 5 dakikasını bile kaçırmamak,düzenli olarak devam etmek gerekiyor...Ben aynı zamanda ek derslerede gittim arkadaşlar inanılmaz faydasını görüceksiniz.
Murat Açıköğretim kursuna gidipte geçemedim ben diyen arkadaşlar beni görsünsırnaşık şey
bayanlar konuyla pek bir ilgisi yok ama kusuruma bakmayın birşeyler soracağım sizlere
bu aö deki sosyal bilimler programından mezun olanlar ne iş yapıyor?2yılı okuduktan sonra sosyoloji,sosyal hizmet,halkla ilişkilere dikey geçişi biliyorum.2yılı okuyup dikey geçiş yapmadan ne işlerde çalışabiliyor?en önemlisi öğretmen olabiliyor mu?birde nerelerde?
teşekkürler bayanlar......
merhaba bende yeni duydum Türkiye interaktif eğitim merkezi adlı bir kurum internet aracılığı ile açıköğretim dersleri veriyor. en güzel yanı derslerin canlı olarak yapılması yani hocaya soru sorabiliyorsunuz istediğiniz zaman. fiyat olarak da çok uygun.ben ilk umutun matematik cdlerini almıştım gayet güzel anlatıyolar ünite ünite..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?