• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf Kursları !...

selin1 hatırlarsın beni..
bende buldum iki üç kişiyi bi şeyler çıktı olmadı..
en son emekli bir matematık ogretmenı buldum..
hesapladık ettik 2 ay ıcınde yanı tam 8 haftalık bır surecte gunde 2 saat haftada bes gun olmak uzere anca yetısır dedı.. o şekilde oluncada 2 aylık bir süreçte saat başına 40 ytl den toplamda 3,600 ytl yapıyor... :1shok:
eşime acırım ya oluru yok malesef kursa mecbur kaldım Allahım vallahı uzerımde oyle bır stres ki anlatamam..
3. sınıfa geceyım baska birşey ıstemıyorum... :kahve:

ben ilk umutun matematik cdlerini almıştım gayet güzel anlatıyolar ünite ünite..

Merhaba Arkadaşlar;

3 yıldır Murat Açıköğretim kursuna gidiyorum ve bu sene 4 sınıftayım.Verdiğim paralar helal hoş olsun.Geçme garantisi veriyorlar ve branşında o kadar başarılı hocalar varki hepsi birbirinden daha fazla verim sağlıyor.
Murat Açıköğretim kursuna gidipte geçemeyen birini tanımam ben.Ders başına yaklaşık 420 alıyorlar fakat verdiğiniz paraların 5 kuruşu havada kalmıyor,kalmıycaktır size garantisini ben veriyorum.
Yanlız yapmanız gerekenler derslerin 5 dakikasını bile kaçırmamak,düzenli olarak devam etmek gerekiyor...Ben aynı zamanda ek derslerede gittim arkadaşlar inanılmaz faydasını görüceksiniz.
Murat Açıköğretim kursuna gidipte geçemedim ben diyen arkadaşlar beni görsünsırnaşık şey

Merhaba Arkadaşlar;

3 yıldır Murat Açıköğretim kursuna gidiyorum ve bu sene 4 sınıftayım.Verdiğim paralar helal hoş olsun.Geçme garantisi veriyorlar ve branşında o kadar başarılı hocalar varki hepsi birbirinden daha fazla verim sağlıyor.
Murat Açıköğretim kursuna gidipte geçemeyen birini tanımam ben.Ders başına yaklaşık 420 alıyorlar fakat verdiğiniz paraların 5 kuruşu havada kalmıyor,kalmıycaktır size garantisini ben veriyorum.
Yanlız yapmanız gerekenler derslerin 5 dakikasını bile kaçırmamak,düzenli olarak devam etmek gerekiyor...Ben aynı zamanda ek derslerede gittim arkadaşlar inanılmaz faydasını görüceksiniz.
Murat Açıköğretim kursuna gidipte geçemedim ben diyen arkadaşlar beni görsünsırnaşık şey

oh oh masallah canım bayağı iddialı demek.. bakalım bende 3 ay sonra seni görmem geçerim inşallah.. :roflol:
tesekkurler canım..

kızlar ben murat kpss kursuna gidiyorum kurstan aöf sorularından almıştım çok benzer sorular çıktı sınavda yani murat bu konuda tek bence ve o sorular sayesindede 3. sınıfa geçtim

Merhaba,ben1991 yılından beri aöf öğrencilerine çeşitli kurumlarda kurs veriyorum dilerseniz kişi başı her ders için 300YTL den maksimum 10 kişilik gruplar oluşturulabilirse garantili bir şekilde sizleri kadınlar kulübü üyeleri olarak bütünleme sınavına hazırlıyabilirim üye olmayanlarda katılabilir.tel 0537 315 79 25 Nihal Toraman

bayanlar konuyla pek bir ilgisi yok ama kusuruma bakmayın birşeyler soracağım sizlere

bu aö deki sosyal bilimler programından mezun olanlar ne iş yapıyor?2yılı okuduktan sonra sosyoloji,sosyal hizmet,halkla ilişkilere dikey geçişi biliyorum.2yılı okuyup dikey geçiş yapmadan ne işlerde çalışabiliyor?en önemlisi öğretmen olabiliyor mu?birde nerelerde?

teşekkürler bayanlar......

arkadaşlar aöf için özel ders almanızı tavsiye etmem açıkçası.çünkü siz de biliyorsunuz ki aöf nin soruları belirli yerlerden çıkıyor.ama diyorsanız ki hoca aöf konuşarını iyi biliyor belki olabilir ama dersaneler en fazla 250 ytl ye veriyolar bu dersleri.ben gttiğim dersaneden çok memnun kaldım.hatta tüm okul hayatım boyunca öğrenediğim matematiği öğrendiim :)

arkadaslar ben suan muratın aöf kursuna gıdıyorum tek ders matematıkten..
hatta kurs bıtmek uzere sınava 12 gun kaldı malum.. henuz sonuc yok ortada ama kursun verımlılıgı acısından degerlendırmek gerekırse gercekten cok ıyı..
ders anlatımı ısleyısı, hazırlama sekıllerı cok guzel.. a.s
gercekten ıslerını ıyı bılıyorlar.. Allahın ıznıyle ıns dersımı verırırımde uzerrımden bu yuku atarım..
aöf ıcın kurs arayan arkadaslar varsa muratı hıc süphesiz tavsıye ederım..
ıyıkı ozel ders almamısım buraya gelmişim.. yardımcı olan arkadaslarada cok tesekkur ederım sevgiler.. a.s.

bayanlar konuyla pek bir ilgisi yok ama kusuruma bakmayın birşeyler soracağım sizlere

bu aö deki sosyal bilimler programından mezun olanlar ne iş yapıyor?2yılı okuduktan sonra sosyoloji,sosyal hizmet,halkla ilişkilere dikey geçişi biliyorum.2yılı okuyup dikey geçiş yapmadan ne işlerde çalışabiliyor?en önemlisi öğretmen olabiliyor mu?birde nerelerde?

teşekkürler bayanlar......

sosyal bilimler meslek yüksek okulu bitiren bölüm olarakta 2 yıllık halkla ilişkiler ya da işletme bitiren biri
4 yıllık halkla ilişkiler ve 4 yıllık işletme bölümünün işlerinin aynısını yapıyor...
tek fark 2 yılda bu alanda mezun olan öğrenciler yoğun bir ders eğitimi görüyor hatta 4 yıllkların görmediği dersleri 2 yılda görüyorlar dersem hiç şaşırmayın çünkü görüyrlar...

ben ilk umutun matematik cdlerini almıştım gayet güzel anlatıyolar ünite ünite..
merhaba bende yeni duydum Türkiye interaktif eğitim merkezi adlı bir kurum internet aracılığı ile açıköğretim dersleri veriyor. en güzel yanı derslerin canlı olarak yapılması yani hocaya soru sorabiliyorsunuz istediğiniz zaman. fiyat olarak da çok uygun.

mrb arkadaşlar.ben henüz 1.sınıftayım ve derslerden zorlanıyorum özellikle muhasebe ve iktisat.bütünlemede geçmem lazım :( kurs arayışındayım ama bana murat aöf kursları çok pahalı geldi.yargı aöf kursları nasıl o konuda bilgisi olan var mı? Önerir misiniz?

merhaba arkdaiilar ben karacan akademiye gittim tde 1. sınıf dersleri için çok memnun kaldım osmanlıca için cesim hocanın dersini alın ve edebiyat içinde esma hoca çok iyidir edebiyatcılara tavsiye ederim

AÖF'ye başlayalı 2 yıl oldu.. Şuan İşletme Bölümü 2.sınıfı bitirdim :29: 3.sınıfa geçtim :74:
şuana kadar hiç büte kalmadım :92: 1.sınıfta (matematik, İktisada giriş, muhasebe) ve 2.sınıfta (istatistik, muh uyg, ikt teorisi) murat eğitim kurumlarından ders aldım bence o derslerde gösterdiğim başarı diğer derslerimi de etkileyerek çalışmamı tetikledi.. çok memnun kaldım tavsiye ederim...

merhaba, 1.sınıf matematik dersi için karacan yada murat açıköğretim kursundan önerebileceğiniz bir hoca varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

selam arkadaşlar bende final dönemi için karacana gitmeyi planlıorm ama vize ve final ücretleri aynı mı ? yoksa farklı fiyat mı olur bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

kızlar 2.dönem için dersaneye gidebiliyor muyuz bilgisi olan var mı ? Sonuçta dersler hep değişiyor 2.dönem herkesle aynı başlamış olacağım ama..2.dönem için kayıt yaptırabiliyor muyuz acaba ????

Back