Aöf Kursları !...

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
Arkadaslar vakit gittikçe daralıyor..
lütfen bildiklerimizi birbirimizle paylasalım..
çevrenizden duyduklarınızı bile paylasmanız için yeterli bizzat gitmiş olmanıza gerek yok..
Açık öğretim kurslarına giden memnun kalan ve dersini bu sayede veren var mı aranızda? ya da çevrenizde?...
bunlar hangi kurslar ? murat aöf kursu hakkında bilginiz var mı? verimli oluyor mu ?...
yardımsever arkadasları en kısa sürede paylasıma beklıyorum..

ben murata gitmedim başka bir dersaneye gitmiştim
ama ablam murattan çok memnun kaldı we gittiği bütün derslerden geçti
seneye inş. bende murata gidicem

a.s.matematikten özel ders için birini bulamadım kursa gitcem hangisine gitsem diye düşünüyordum kafamçokkarıştı

selin1 hatırlarsın beni..
bende buldum iki üç kişiyi bi şeyler çıktı olmadı..
en son emekli bir matematık ogretmenı buldum..
hesapladık ettik 2 ay ıcınde yanı tam 8 haftalık bır surecte gunde 2 saat haftada bes gun olmak uzere anca yetısır dedı.. o şekilde oluncada 2 aylık bir süreçte saat başına 40 ytl den toplamda 3,600 ytl yapıyor... :1shok:
eşime acırım ya oluru yok malesef kursa mecbur kaldım Allahım vallahı uzerımde oyle bır stres ki anlatamam..
3. sınıfa geceyım baska birşey ıstemıyorum...

Son düzenleme:
ben murata gitmedim başka bir dersaneye gitmiştim
ama ablam murattan çok memnun kaldı we gittiği bütün derslerden geçti
seneye inş. bende murata gidicem

life city çok tesekkur ederım..
ablanın gittiği derslerin arasında matematik te varmıydı acaba ?..
birde bütünleme yani hızlandırılms kurslarıyla ilgili bir bilgin varmı?..

a.s.betulygt bende kurs düşünüyorum ama hangisi karar vermiş değilim umarım geçeriz matematikten....

Son düzenleme:
...................................................................................................

Son düzenleme:
Ben kursa gittim ve çok faydasını gördüm,bütün derslerimi geçtim ama bence sadece kursa gitmek yeterli değil,yani ayrıca evde de düzenli çalışmak lazım,seneye yine kursa gidicem kızlar :1rolleyes:

ben geçen yaz bütünleme için deneyim dershanesine gittim ordan çok memnun kaldım hocamız çok iyiydi istatistik için.bu dönem murat açıköğretime gittim aksaray ama gelen hocaları pek beğenmedim.
deneyim 150 ytl ,murat ise 280 ytl .biraz da kursa değil de size bağlı yoksa iyi bi hoca düşmeyebilir dersane iyi olsa bile.
bütünleme kursu temmz 17 de başlıcanı söylediler.bilginiz olsun kızlar.ben deneyime gidicem tekrardan.

tesekkurler.. evet temmuz 15 te baslıyor murat ın kı..
bakalım umarım memnun kalır verırız derslerı..

bende karacana gidiyorum her sene sorunsuz geçiyorum ama birazda bize bağlı herşeyi dershaneden beklememek gerekir diye düşünüyorum murat güzel bir dershane ama maddi yönden karacana yazıldım memnunum ve 3 e geçtim yine karacana gidicem başarılar..

canım ben murat aöf kursundaydım bu sene ve tüm derslerimi verdim hatta 3 derside evde verdim ders almadan.yani 4 zor ders için gittim ve hepsinden güzel notlarla zorlanmadan geçtim.herkese tavsiye diyorum tüm hocalarımdanda memnundum!

canım hangı murata gıdıyorsun kadıkoye mı?..
butunleme ıcın degılde normal donemde gıttın sanırım..
ben butunleme ıcın gıdıcem kısa donem yanı faydası olur mu yınede ?...

Kızlar ben de bu akşam Karacana yazılıcam. Bakırköy Karacana giden var mı aramızda 3. sınıf Maliyet Muhasebesi, Finansal yönetim hocaları nasıl acaba?

Arkadaşlar 2 yıllık mezunların (hangi bölüm olduğu önemlide değil) açıköğretim işletme yada iktisat hangisini isterseniz 3. sınıfına kayıt hakkı verildi duydunuzmu.
Ama eğer bu bölümler kendi alanınız değilse bir senede hazırlık okumak zorundasınız ve o sene sadece 4 ders alacaksınız.
Ben kayıt olmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…